Besprekorne odevne kombinacije Jelene Đoković na Wimbldonu

Lepa, nežna, decentna, graciozna, elegantna, nenametljiva, ljubazna, samo su neki od epiteta kojima je britanska štampa okarakterisala Jelenu Đoković. Dvadesetdevetogodišnja supruga najboljeg svetskog tenisera oduvek je važila za ženu od stila, pa zato ne čudi što uživa izuzetno poštovanje od strane Anne Wintour, urednice američkog Vogue-a. Reviji njenih besprekornih stylinga, imali smo priliku da svedočimo i na proteklom Wimbldonu. Iako su na tribinama bile čuvene svetske dame poput Kate i Pipe Midlton, Kate Winslet ili Anne Wintour, odevne kombinacije Đokovićeve plenile su radoznale poglede. Njena sofisticirana i nenametljiva izdanja bila su upečatljiva, a komentarisale su se i njene frizure odnosno pletenice koje je nekoliko puta prošetala.
Posebnu pažnju privukla je na samom finalu za koje je obukla bež haljinu u kombinaciji sa teget trenčom i trendy naočarama za sunce. Ova skromna devojka, ipak tvrdi da joj moda nije na prvom mestu, već ističe da joj je na prvom mestu to što ima mogućnost da utiče na javnost i širi ideju humanosti kao direktorka Fondacije Novak Đoković.
– Skoro da nemam vremena za shopping. Poznate ličnosti uvek pričaju o skupim automobilima, odeći i nakitu, ali to je ništa u poređenju sa šansom da ujedinite ljude i pomognete siromašnoj deci u Srbiji. Novak i ja spadamo u nekolicinu ljudi iz naše generacije u Srbiji koja je uspela. Ova prilika nam je data da bismo pomagali i uzvratili – izjavila je jednom prilikom Jelena.

1p jdj 12715

2p jdj 12715

3p jdj 12715

4p jdj 12715

5p jdj 12715

Foto: Facebook/Jelena Djokovi fan club

Podeli

Scroll to Top