Beyonce nastupa sa Rihannom i Coldplay-em

Naredno izdanje najuticajnijeg takmičenja u američkom fudbalu – Super Bowl održava se 7. februara 2016. i imaće posebne muzičke goste. Osim što je ekskluzivnu čast nastupa pred američkim fanovima po prvi puta dobila britanska grupa Coldplay, njen frontmen Chris Martin pozvao je svoje kolegice Beyonce i Rihannu da mu se pridruže na sceni u poluvremenu igre.

2p bc 251115

Budući da nemaju koreografijom ispunjene nastupe kao njihove prethodnice na Super Bowlu, momci iz Coldplaya pozvali su pop dive da „začine“ njihov dvanaestominutni nastup. Beyonce i Rihanna nisu nimalo neočekivan izbor za Coldplay, jer osim što su obe svetske zvezde koje svojim imenom i pojavom privlače mase, i jedna i druga su sarađivale sa grupom na pojedinim pesmama.

2p rd 4915

Foto: Instagram

Rihanna je pre nekoliko godina bila deo dueta s bendom Coldplay u pjesmi „Princess of China“, a Beyonce je gostovala na nekoliko muzičkih brojeva grupe sa njihovog novog i navodno poslednjeg albuma „A Head Full of Dreams“. Coldplay se ovih dana već priprema za ovaj zahtevni nastup, koji će samo u Americi pratiti preko 115 miliona ljudi.

Podeli

Scroll to Top