Brox Design: Handmade proizvodi od najfinije kože

Da stil i kreativnost ne poznaju granice pokazuju proizvodi sa potpisom Brox Design. Reč je o jedinstvenim handmade kožnim asesoarima koji se proizvode kroz zahtevne procese izrade i od najfinijih materijala.
Brend je nastao sa ciljem da ponudi na tržištu fenomenalne i jednisvene ručno rađene proizvode po prihvatljivim cenama. Zato sada više ne morate da birate između previsokih cena i nedovoljno kvalitetnih proizvoda kožne galanterije.
Prva Brox linija stvarana je više od godinu dana, a stručne zanatlije sa decenijskim iskustvom ručno prave sve njihove proizvode. Komadi ovog brenda su dizajnirani jednostavnim savremenim linijama i odišu modernom ergonomijom.
Brox tim je specijalizovan i u izradi personalizovanih proizvoda koji će biti potpuno prilagođeni vašim potrebama. Takođe, asesoare možete obeležiti vašim inicijalima, a ovakva personalizacija je mali luksuz koji će vašem proizvodu dodati notu ekskluzivnosti.
Ukoliko želite da imate svoj visokokvalitetni Brox proizvod posetite jedno od četiri prodajnih mesta u Beogradu – Brox Desingn – Diplomatic Colony Villa no.10, Dedinje, S&L Jewelry & Waches – Delta City Shopping Center, iStyle – Apple Store – Ušće Shopping Center, Crystal hotel.

1p bd 24715

2p bd 24715

4p bd 24715

5p bd 24715

nas p bd 24715

Podeli

Scroll to Top