Choco Café: Nova adresa u Zagrebu za najslasnije zalogaje

Uvek je pravo vreme za grešne slatke zalogaje, ali kada su oni posluženi u šarmantnom ambijentu nastaje prava fantazija. U Zagrebu je nedavno otvoren Choco Café, adresa koja je za kratko vreme postala omiljeno mesto za sastanke svih sladokusaca koji žive ili dolaze u prestonicu Hrvatske.

1p cc 7915

Iza ovog jedinstvenog mesta stoji devet mladih žena čije specijalitete svi žele da probaju, a prijatan ambijent došao je kao šlag na torti u ovoj slatkoj priči. Choco Café će vas sigurno na prvi pogled podsetiti na staru bakinu kuhinju koja odiše toplinom i „zove nas“ da nešto pojedemo.

2p cc 7915

Retro detalji u smeđim i ružičastim tonovima probude kod svakog posetioca emocije iz detinjstva kada su živeli u bezbrižnom svetu ispunjenom ljubavlju. Posebnu pažnju dobijaju najmlađi posetioci za koje su pripremljene mnoge igračke i posebna mesta prilagođena njihovom uzrastu.

3p cc 7915

Domaća atmosfera upotpunjena je zavodljivim mirisima koji dopiru iz kuhinje, a na meniju se pored raznovrsnih poslastica nalazi i doručak koji se svakog dana služi od 7 do 13h. Klasični English Breakfast sastoji se od jaja, slanine, pasulja i tosta, a ponuda slatkih zalogaja, prava je čarolija.

4p cc 7915

Na ovoj adresi možete uživati u različitim vrstama palačinki, kolačima i tortama visokog kvaliteta, a kada je reč o sladoledima možete birati između 18 voćnih, mlečnih ili čokoladnih ukusa sa različitim dodacima. Više nego dovoljni razlozi za posetu ovom odličnom mestu.

5p cc 7915

6p cc 7915

7p cc 7915

8p cc 7915

9p cc 7915

10p cc 7915

11p cc 7915

Foto: Facebook/Choco Café

Podeli

Scroll to Top