Cindy Crawford: Jednostavna pravila za mladalački izgled

Nema žene na planeti koja u četrdeset i osmoj godini ne želi da izgleda poput Cindy Crawford. Nekadašnji top model ima odlične genetske predispozicije, ali smatra da svoj mladalački izgled pre svega duguje zdravom načinu života od kog ne odustaje. Ona se pridržava jednostavnih, moglo bi se reći staromodnih pravila. Jer ključ njenog uspeha su pravilna ishrana i redovno vežbanje. Za magazin „Shape“, ona je otkrila svoje male trikove.
Prvi među njima je svakodnevno konzumiranje svežih organskih sokova proizvođača „Urban Remedy“ koji sadrže mali procenat voća, jer ova dama besprekornog izgleda voli da kontroliše unos šećera u organizam. Ona voli zelene sokove, a omiljen joj je onaj od mešavine nane, kakaa, banane, spanaća, indijskog oraha i bademovog mleka. Tvrdi da zahvaljujući ovom napitku unosi dovoljno masnoće, a ovaj blagotvorni napitak je odličan i za detokcikaciju, Jer, Cindy smatra da je hrana najbolji lek.

Foto: Instagram/cindycrawford
Foto: Instagram/cindycrawford

Drugo pravilo poznate dame je redovan odlazak u teretanu, pa tako sa svojim trenerom vežba najmanje tri puta nedeljno. Trening počinju zagrejavanjem, rade vežbe snage, kao i kardio program, a završavaju istezanjem. Uvek kada ima višak slobodnog vremena voli da ga iskoristi vozeći bickl sa članovima svoje porodice i na taj način ima dodatni trening.
Kako bi njena koža izgledala sveže, ona ne puši i već dvadeset i pet godina koristi kreme koje u sebi sadrže zaštitini faktor.
Kada je reč o porocima u ishrani, Cindy tvrdi da ne može da se odrekne čokolade, ali da zbog toga jede samo onu sa sedamdeset i četiri procenata organskog kakao proizvođača „Dagoba Chocodrops“.
I za kraj ona otkriva da je za lep izgled presudno samopuzdanje, jer bez vere u sebe, ne možete biti srećni.

Podeli

Scroll to Top