Coffee Room: Još jedna adresa za slatke zalogaje

U samom srcu Beograda, u ulici Topličin Venac 17, pre mesec dana otvoren je novi Coffee Room i već tokom prvih sedmica postao je omiljeno mesto za slatke trenutke. Nakon što su stanovnici prestonice imali priliku da se upoznaju sa konceptom ovog lokala u Ušće shopping centru, otvorena je još jedna kafe-poslastičara za one koji ne vole da prelaze most.

1pcroom

U pitanju je mesto koje je pre svega prepoznatljivo po velikom izboru najkvalitetnijih poslastica sa potpisom HomeMade i po pravoj italijanskoj kafi. Na novoj adresi, u ponudi je više od dvadeset različitih kolača i torti, veliki izbor sladoleda i petnaestak vrsti odlične kafe. Nije izostala ni slana ponuda, a na meniju je veliki broj sedviča i salata. Kvalitet svih proizvoda zadovoljiće čula i osvedočenih hedonista.

2pcroom

Osim u odličnim ukusima, posetioci ovog čarobnog mesta uživaće i u jedinstvenom enterijeru za koji je bila zadužena arhitekta Tanja Milovanović. Tokom procesa rada ona je u svakom trenutku imala u vidu da se novi Coffee Room nalazi u delu Beograda koji su gradile arhitekte takozvane pariske škole popur Aleksandra Derkoa. Lokal se prostire na stotinu sedamdeset metara kvadratnih i ima osamdeset i pet mesta. Čitav prostor odiše francuskim šarmom, a pastelne nijanse i zanimljive kugle i lusteri osvajaju već na prvi pogled.

4pcroom

Rustična nota upotpunjena je detaljima koji su bitni svakom savremenom čoveku. U skladu sa trenutnim trendom, Tanja je enterijer osmislila tako da se u svakom delu može napraviti odlična selfie fotografija koju će vaši prijatelji obožavati na društvenim mrežama, a priključaka za struju ima više nego u bilo kom drugom kafiću, pa ne morate da brinete ako vam se isperazni baterija na mobilnom jer ćete moći da je dopunite upravo pored mesta na kome sedite.

6proom

Radno vreme Coffee Room-a na Topličinom vencu je od 8 do 24h, svakog dana i nesumnjamo da ćete se nakon prve posete ovom lokalu vraćati iznova i iznova – na još jednu šoljicu kafe, macarons ili dijetalni sladoled.

 

 

Podeli

Scroll to Top