Crne pantalone trenutno su potrebne u svakom ženskom ormaru. Spremili smo vam vodič za kupovinu

Drago nam što su posle dužeg vremena maksi haljine i suknje ponovo u modi, a dopada nam se i trend kratkih suknjica, ali činjenica je da ćemo se u narednom periodu najčešće oslanjati na crne pantalone. U skladu sa tim, verujemo da se ovaj komad trenutno nalazi na skoro svim shopping listama pa smo pretražili aktuelnu ponudu crnih pantalona i pronašli skoro 50 odličnih komada za svaki stil i svaki budžet.

Iako su crne pantalone jedan od onih odevnih komada koji volimo da nosimo čitave godine, glavno mesto u našim ormarima ipak imaju za vreme zime. Slično razmišljaju i naše omiljene influenserke koje poslednjih nedelja često nose ovaj komad i to uglavnom u paru sa odećom u tamnim i zagasitim nijansama koja je postala deo naše svakodnevice. U duhu nove sezone, crne pantalone u ovom periodu najbolje funkcionišu sa toplim pletivom, bundama i kaputima, posbno kada želimo ležeran i udoban stajling dok se u poslovnoj varijanti odlično slažu uz rolke i blejzere.

Kada je reč o modelima koji ovog puta dominiraju na rafovima i u online shopovima, važan deo ponude čine oversized pantalone sa širokim nogavicama koje su prisutne na modnom radaru već nekoliko sezona. Kod ovih modela volimo to što su jako udobni i što možemo da ih nosimo bukvalno u svim prilikama. S druge strane, očekivano imamo i odličan izbor kargo pantalona koje su definitivno jedan od vodećih jesenjih trendova, a slično važi i za modele od kože. Ukoliko tražite odgovarajući par za odlazak u kancelariju, verujemo da će vam se dopasti nešto formalniji krojevi sa ravnim ili užim nogavicama, a pronašli smo i nekoliko odličnih zvoncara koje će se odlično slagati uz čizmice sa platformom.
Pogledajte u nastavku naš vodič za kupovinu.

Zara

H&M

Reserved

Massimo Dutti

MiaMaya

MAX MARA STUDIO,
cena: 35.490 din.
RED VALENTINO,
cena: 54.890 din.
RED VALENTINO,
cena: 30.373 din.
RED VALENTINO,
cena: 40.773 din.

My Theresa

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: My Theresa, @tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top