Dan majki: Emotivne poruke Tine Knowles njenim ćerkama

Danas se u svetu obeležava Dan majki i dok je to obično trenutak kada deca izražavaju svoju zahvalnost majkama, Tina Knowles, majka Beyone i Solange odlučila je da ovog puta malo promeni uloge. U susret ovom prazniku, ona je pre nekoliko dana u časopisu Time napisala dirljivo pismo upućeno njenim kćerkama, ali i Kelly Rowland, koja je odrastala u njenoj porodici, kao i njenoj sestričini Angie. Opisujući svoje odnose sa četiri neverovatne dame, ona je napomenula:
– Rodila sam dve, ali imam četiri neverojatne ćerke – napisala je Tina na samom početku.
Po njenim rečima sestre Knowles jednako su neverovatne kao što ih publika oduvek zamišlja.
– Kada se osećam tužno ili ne tako dobro ili možda malo sažaljavam sebe, a vi svi me uključite u grupni chat i kažete mi kako i dalje dobro izgledam i kako sam kul, to je neprocenljivo. Nekada mi pošaljete samo neki ludi video sa YouTube-a, a najviše me razveselite kada mi pošaljete slatke slike mojih unuka – kaže ponosna majka i dodaje:
– Sećam se ružnog perioda nakon mog razvoda, kada smo gledali stare filmove i jele mnogo sladoleda. Osećala sam se tako voljeno i imala sam mnogo podrške. Tada smo zamenile uloge, i vi ste vodile brigu o meni.
Posebne delove u pismu, Tina je posvetila svakoj od četiri devojaka, a za svoju Beyonce je naglasila da je veoma ljubazna i velikodušna osoba:
– Volela bih kada bi ljudi mogli da vide koliko si neverovatna kada nisi ispred fotoaparata ili na pozornici. Kako su saosećajna i ljubazna sa ljudima, kako ih gledaš pravo u oči prilikom razgovora… Da, ti si velika zvezda, ali si nekako uspela da ostaneš prizemna i ponizna u svetlu tvog uspeha.
S druge strane, ona opisuje Solange kao velikog individualistu.
– Znala sam kada si se rodila tri dana posle termina da ćeš uvek hodati u vlastitom ritmu. Uvek si bila moj buntovnik! Volim što ne dopuštaš drugima da definišu ko si ti.
Ovo su samo neki od delova pisma ponosne majke, a čitav tekst možete pročitati u američkom časopisu Time.

1p tk 10515

Podeli

Scroll to Top