Dijeta koju je držala Beyonce pred Met Gala događaj

Mada spada u dame koje su krupnije konstitucije i koje često vode bitku sa viškom kilograma, pop zvezda Beyonce, u ponedeljak uveče zablistala je na crvenom tepihu na događaju Met Gala u svom punom sjaju. Svi prisutni ostali su zatečeni kada su videli novu figuru Queen Bey u izazovnoj haljini Riccarda Tiscija.
Kreacija koja otkriva gotovo čitavo telo i sve njegove nesavršenosti slavnoj pevačici je saliveno stajala. Iako je poznato da Beyonce ima strog režim koji uključuje naporne treninge, pevačica je svoju liniju dovela do savršenstva zahvaljujući knjizi o kojoj nakon Met Gale ponovno bruje svetski mediji. Knjiga nazvana „22 – Day Revolution“ delo je Marca Borgea, fiziologa za kojeg Jay-Z tvrdi da je najbolji trener na svetu.
Dijeta se bazira na veganskom principu ishrane, pa su u 22 dana, koliko traje process čišćenja organizma, strogo zabranjeni meso, jaja, mlečni proizvodi, alkohol i sva prerađena hrana. Jelovnik se bazira na povrću i zdravim žitaricama. Marco svojim čitateljima sugeriše tri obroka dnevno i dnevni unos u 80% ugljikohidrata, 10% masnoća i 10% proteina. Trideset minuta vežbe dnevno takođe je ključno ako želite da izgubite neželjene kilograme.

Foto: Instagram/beyonce
Foto: Instagram/beyonce

Američki doktori ovaj su plan dočekali s odobravanjem i proglasili ga jednom od zdravijih dijeta na tržištu s ciljem čišćenja organizma od štetnih stvari i sastojaka koje često ili svakodnevno unosimo u organizam. Beyonce je toliko oduševljena ovim režimom da je pokrenula i vlastitu uslugu dostave hrane za vegane nazvanu „22 Days Nutrition“.
Ukoliko smatrate da je pravo vreme za detoksikaciju vašeg organizma, ovu korisnu knjigu možete pronaći na web stranici: www.marcoborges.com

Podeli

Scroll to Top