Do Something: Sve zvezde Alexandera Wanga

Alexander Wang još jednom je pokazao da je dizajner sa najvećim brojem obožavalaca među svetskim zvezdama. On je povodom desetogodišnjice svog rada pozvao 38 slavnih ličnosti da se okupe ispred objektiva Stevena Kleina u humanitarnom projektu Do Something. Kim Kardashian i Kanye West, Kate Moss, Cara Delevingne, Tyga i Lykke Li, samo su neki od njih.

1p aw 2915

Njujorški dizajner je za ovu priliku kreirao seriju majica koje se mogu kupiti na njegovoj internet stranici, a procenat od prodaje namijenjen je za udruženje Do Something koje je osnovano sa ciljem da mladima u Americi priušti bolji život.

3p aw 2915

– Završili smo prvi deo slavlja desetogodišnjice rada. Drugi deo počinje sa ovom humanitarnom akcijom zahvaljujući kojoj želimo da pomognemo mladim ljudima koji su se našli u nevolji. Treći deo proslave dogodiće se u septembru sa velikom revijom na njujorškoj Nedelji mode – rekao je Alexander povodom ove akcije.

2p aw 2915

Tokom rada na projektu, reportažu o Wangu radio je „The Wall Street Journal“, kada su snimili jedan dan u njegovom životu.

4p aw 2915

Podeli

Scroll to Top