Duh serije „Seks i grad“ na izložbi „Volim cipele“ u „Stadion shopping centru“

Sećate se kako je Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw samouvereno koračala ulicama Njujorka u seriji „Seks i grad“  jureći svoje snove. U cipelama četiri najuticajnija dizajnera današnjice Manolo Blahnika, Christian Louboutina, Jimmy Chooa i Vivienne Westwood, ta jurnjava svakako pada mnogo lakše.

1p

Duh kultne serije u Beogradu možete osetiti na izložbi „Volim ciple“ u „Stadion shopping centru“, a modeli koje ćete videti svakako će vas podsetiti na neke od najromantičnijih trenutaka između Carrie i Mr Biga. Ova zanimljiva kolekcija obuće stigla je u našu prestonicu uz pomoć „FOX Life kanala“.

2p

Na gala otvaranju, prezenterke obučene u raskošne haljine Igora Todorovića i uz muziku gudačkog kvarteta „Kameleon“ pokazivale VIP zvanicama cipele, a svako od gostiju pronašao je bar jedan par koji bi rado prošetao ulicama naše prestotice jureći da ostvari svoje snove.

3p

Ali neki od para ovih cipela mogu biti baš vaše. Naime, dva ekskluzivna modela biće dodeljena najsrećnijim posetiocima koji će biti izabrani putem konkursa u organizaciji „Fox life kanal“, medijskog pokrovitelja ovog modnog show-a. Izložba traje do 29. novembra 2014, zato požurite i okušajte svoju sreću.

 

Podeli

Scroll to Top