Eva Mendes: Otkrila koja je modna blogerka njena najveća inspiracija

Seksipilna glumica, odnedavno i majka Eva Mendes osim po odličnim ulogama, poznata je i po svom besprekornom ženstvenom stilu odevanja. Zbog toga već nekoliko godina za redom sarađuje sa brendom New York & Company za koji dizajnira posebne kolekcije sa njenim potpisom. Ovog proleća, njen prvi posao od kada je sa suprugom Ryanom Goslingom dobila kćerku, bilo je upravo dizjniranje linije za poznatu američku kompaniju. Osim klasične garderobe ovog puta su tu i kolekcije za venčanja, kao i nakit. Garderoba koju osmišljava Mendes je ženstvena, veselih boja i sa mnogo floralnih printova, baš onakva kakvu bi ona ponela svakodnevno.
A Eva je otkrila i ko je njena najveća inspiracija kada je u pitanju osmišljavanje stajlinga i kolekcije. To je blogerka Karla Deras, autorka digitalne stranice Karlas Closet čiji svaki post glumica prati. Ona je otkrila da je Karla „glavni krivac“ zbog toga što je počela da nosi turbane, ali i da često od svojih šminkera zahteva da je našminkaju poput nje.
– Neverovatno je koliko volim Karlin rad. Kada sam pre više od dve godine na Instagramu videla njene fotografije sa turbanom poželela sam i sama da ih nosim i rekla sam sebi: „Želim da budem poput ove djevojke.“ Tada nisam ni znala da je ona blogerka. Haljine u kojima se često fotografiše mogla bih da ponesem svakog dana. Ona je moj veliki izvor inspiracije i često svojim frizerima i šminkerima pokažem njenu fotografiju i kažem im da želim da izgledam poput nje. Ozbiljno, ja samo želim biti poput Karla – iskreno je otkrila Mendes.

Foto: karlascloset.com
Foto: karlascloset.com

Podeli

Scroll to Top