Fashion bloggers: Novi australijski rialiti koji je osvaja svet

One putuju po svetu odevene u skupocenu dizajnersku odeću i pišu o događajima iz svog uzbudljivog života. Pretpostavljate, reč je o modnim blogerima. Od digitalnih dnevnika u kojima su alternativci prikazivali svoje poglede na svet i promovisali svoj rad, blogovi su postali unosan modni biznis, a popularnost njihovih autora dostigla je nivo pop zvezda.

1p

Australijska TV mreža „The Style Network“ došla je na zanimljivu ideju – da snimi rialiti seriju u kojoj je prikazan život ovih devojaka. Gledaoci od prošlog meseca imaju priliku da prate svakodnevne aktivnosti pet blogerki – Sare Donaldson, autorke „Harper and Harley“, Mandy Shadforth kreatorke web stranice „Oracle Fox“, zatim Kate Waterhouse i Zanite Wittington čiji blogovi nose njihova imena i Margaret Zhang, autorke „Shine by Three“.

5p

2p

Pokazalo se da pet australijanki mogu sa pravom da se deklarišu kao super zvezde jer je serijal pod nazivom „Fashion Bloggers“ postao jedan od najgledanijih TV programa u Australiji. Od samog početka prikazuje se u prime time-u, a do sada su gledaoci imali priliku da vide četiri epizoda. O globalnom interesovanju za blogere govori i činjenica da je TV kanal „E“ otkupio ovaj rialiti.

4p

3p

Podeli

Scroll to Top