Fashion for Relief: Humana misija Naomi Campbell na NYFW-u

Dinamična Naomi Campbell priredila nam je još jedan nezaboravni show. U okviru Nedelje mode u Njujorku ona je organizovala humanitarnu reviju pod nazivom Fashion for Relief kako bi prikupila sredstva za lečenje obolelih od ebole, ali i podigla svest ljudi o ovoj bolesti.
Atraktivna Britanka je u Lincoln Centru okupila svoje celebrity prijatelje poput Justin Biebera, Mary J. Blige i Tysona Beckforda koji su zajedno sa njom i još mnogim modelima prošetali pistom i to u komadima koje su donirale najprestižnije modne kuće – Diane von Furstenberg, Proenza Schouler, Marc Jacobs, Emilio Pucci, Givenchy, Roberto Cavalli, Calvina Kleina, Thom Browne… A gosti su uživali i u živoj muzici DJa Jeremya Healya. A svi modeli koje su posetioci mogli da vide na reviji su se kasnije prodavali na aukciji.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sav prihod uplaćen je u fond Ebola Survival koji pomaže niz organizacija u cilju zaštite obolelih od ebole u Liberiji i Sijera Leoneu, ali i neprestano rade na unapređenu zdravstvenih sistema na tom području.
Naomi je osnovana Fashion for Relief pre deset godina radi mobilizacije modne industrije za podršku humanim ciljevima. Ona je do sada slične događaje već organizovala i u Londonu, Kanu, Moskvi, Tokiju, Bombaju i mnogim drugim gradovima.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top