Fini mafini: Manufaktura najfinijih poslastica u Beogradu

Decentnog izgleda i savršenog ukusa. Baš su takve poslastice koje dolaze iz radionice Fini mafini. Neodoljive i spolja i iznutra. Iza pravih slatkih remek dela stoji Ivana Bojović Šerić koja je svoje iskustvo u slikarstvu i ljubav prema gastronomiji pretočila u besprekorne poslastice odličnog kvaliteta.

1p fm 11915

Ušuškana u mirnom delu donjeg Dorćola, između novoizgrađenih zgrada i ostataka starih zanatskih radnji, poslastičara Fini Mafini u ulici Svetozara Miletića 7, glavna je stanica svih sladokusaca koji vole da se prepuste hedonističkom uživanju u svojim omiljenim tortama i kolačima.

10p fm 11915

Macaroons, ekleri, cup cakes, cake pops, samo su neke od ponuđenih poslastica koje se izrađuju od vrhunskih sastojaka poput badema, pistaća, vanile sa Madagaskara ili belgijske čokolada. Ove namirnice svakodnevnim alhemijskim procesima ulaze u kolače mameći osmehe i vraćajući radost življenja.

2p fm 11915

Kvalitet je imperativ, ali ukus i prezentacija su ovom odličnom timu podjednako važni. Zato su njihovi gosti oni koji znaju da prepoznaju posvećenost, ali i visoke estetske standarde. Zahvaljujući svom iskustvu u slilarstvu, Ivana ima osećaj za boju, kompoziciju i meru pri osmišljavanju svake poslastice, ali i u njihovoj prezentaciji i ambalaži.

4p fm 11915

Ukoliko želite da uživate u zalogajima fantastičnog ukusa i pažljivo dizajniranim poslasticama koje karakteriše umerenost, elegancija i jednostavnost, požurite do poslastičare Fini mafini. I znajte, uvek ćete se iznova vraćati na ovu adresu. Bar na još jedan macaroons!

3p fm 11915

5p fm 11915

6p fm 11915

7p fm 11915

8p fm 11915

9p fm 11915

Foto: fini.rs i Facebook/Fini Fini

Podeli

Scroll to Top