Francuska ikona stila Ines de la Fressange pokrenula svoj blog

Blogosfera definitivno više nije samo virtualni svet u kome neafirmisani kreativci prezentuju svoje ideje. I mnogi „krupni igrači“ iz sveta mode i umetnosti priključuju se ovom poligonu za izražavanje talenta. Ako ste do sada sumnjali u to, sledeća vest će vas sigurno razuveriti.
Jedna od najvećih francuskih ikona stila, nekadašnji model i muza Karla Lagerfelda, Ines de la Fressange, odlučila je da pokrene svoj blog koji se nalazi na web adresi lalettredines.com. Pedesetsedmogodišnja dama prisružila se društvu blogera tako će sada redovito pisati i preporučivati stvari koje voli.
Ova dama koja inspirisala mnoge fashionistice širom sveta svojom jednostavnošću i ležernim pristupom eleganciji osim redovnih postova priuštiće svojim čitaocima i svoj newsletter za one koji se pretplate, a u njemu će svakog četvrtka dobijati novosti sa bloga.
– Beležnice, Instagram, Twitter, više ne znam gde da čuvam sve što slučajno otkrijem u svojim pariškim šetnjama i izlascima… Bilo mi je potrebno neko veće mesto – newsletter – napisala je ona na svojoj digitalnoj stranici,
Posetioci bloga koji u prevodu znači „pisma Ines“ moći će da čijataju o malim radnjama starim i preko sto godina, restoranima koje autorka revono posećuje, idejama za uređenje trpeze, filmovima, knjizi koja otkriva velike brendove na internetu, palati u Indiji, a Ines će im davati i praktične savete kao što je na primer kako da kupe čitav outfit za samo 70 evra.
Za sve ljubitelje francuske mode koji žele da čitaju izveštaje sa ulica Pariza iz prve ruke, i to od strane jedne od najvećih ikona stila, ovo će sigurno biti srećna vest.

2p ib 2415

1p ib 2415

Foto: Instagram, lalettredines.com

Podeli

Scroll to Top