Gnezdo Organic: Posebno mesto na beogradskoj gastro mapi

U raznovrsnoj gastro ponudi Beograda, posebno mesto zauzima restoran Gnezdo Organic u kome se, kao što i samo ime kaže, služe isključivo obroci spremljeni od namirnica organskog porekla. Mada to nije jedina specifičnost ovog šarmantnog mesta koje ujedinjuje zdrave načine razmišljanja i moderne stilove života. Osim restoranskog, posebno mesto zauzima izložbeni prostor idealan za seminare i kreativne radionice.

1p g 101015

Smešten u Karađorđevoj 43, jednom od najstarijih i najlepših delova Beograda, Gnezdo će vas najpre osvojiti jedinstvenim ambijenom. U skladu sa činjenicom da se nalazi u kvartu prepunom autentičnih građevima, i sam enterijer odiše rustičnim šarmom, a sa prozora se pruža pogled na magičnu Savamalu.

2p g 101015

Ovaj originalni koncept restorana i galerije ideja je grupe dobrih prijatelja sa vizijom da stvore jedinstvenu prestoničku oazu koja je za kratko vreme postala omiljena među svim pobornicima zdravog života, ali i pravim hedonistima koji vole da uživaju u ukusnim zalogajima i pažljivo osmišljenom enterijeru.

3p g 101015

Na meniju restorana su razne vrste organskih obroka i pića od smoothie-a, potaža i salata do odličnih specijaliteta od mesa koji će očarati čak i prave gurmane, dok su za sladokusce pripremljeni i ukusni kolači. Iako se jelovnik menja u odnosu na godišnja doba i u zavisnoti od dostupnosti organskih namirnica, svaki specijalitet u Gnezdu je pažljivo osmišljen i veoma ukusan.

4p g 101015

5p g 101015

6p g 101015

7p g 101015

8p g 101015

Foto: gnezdoorganic.rs, Facebook/Gnezdo Organic

Podeli

Scroll to Top