Guns N’ Roses: Najveći muzički comeback u 2016.

Nakon višegodišnjih nagađanja o tome da li će se legendarna grupa Guns’N’Roses ponovo okupiti u originalnom sastavu, njihovim fanovima napokon je ispunjena želja. Jer prema navodima Billboarda, Gunsi će sledeće godine održati koncert na kalifornijskom muzičkom festivalu Coachella. Tada će se na sceni posle mnogo vremena ponovno sastati dva dosad zavađena člana i tvorca benda – Axl Rose i Slash.
Festival Coachella će se u 2016. održati u dva termina – 15.-17. aprila i 22.-24. aprila, a navodno će nakon prvog nastupa Guns’n’Rosesa, njihov menadžmet ugovoriti još čak 25 stadionskih koncerata u Severnoj Americi na leto naredne godine. Prema pisanju medija, Gunsi su i jedno od prvih imena koje će u aprilu 2016. „zapaliti“ publiku u novoj Las Vegas areni.
Da će povratak na scenu Axl Rose i Slash itekako dobro unovčiti, govore informacije kako bend po nastupu traži i do 3 miliona dolara. Privremeno okupljanje bez sumnje će privući brojne fanove, koji od 90-ih čekaju priliku da na sceni čuju slavni dvojac i njihove najveće hitove s albuma Appetite for Destruction i Use Your Illusion.

1 gnr 391215

Foto: Wikipedia Commons

Podeli

Scroll to Top