Hedonistički odmor: Kako Severina uživa u svim čulima?

Najpopularnijia pop pevačica u regionu, Severina Vučković, pronašla je savršeno mesto na jadranskoj obali za letnju oazu. Proteklih dana, Severina je boravila u resortu Punta Skala, nedaleko od Zadra u lifestyle hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, koji je član renomiranog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World“. Uoči letnje turneje duž cele jadranske obale, Severina je boravak u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera iskoristila za opuštanje i „punjenje baterija“ kako bi mogla uspešno da izdrži naporan koncertni raspored sve do početka septembra.

1p so 28715

Tokom boravka u hotelu u njihovom Acquapura SPA razmazila je sva svoja čula raznim kozmetičkim tretmanima, dok je turskim Hamamom u ravnotežu dovela duh i telo, što se i može osetiti na fotografijama koje potpisuje Jelena Balić. Jedinstvena Falkensteiner wellness filozofija koristi vodu kao glavni element zdravog života, a inspirisana je mistikom Orijenta i holističkim pristupom zdravlju i telu. Predstavlja zanimljivu fuziju lekovitosti dalmatinskog bilja i orijentalnu atmosferu i tretmane.

2p so 28715

S obzirom na specifičan način ishrane popularne pevačice, u restoranima Falkensteiner Hotel & Spa Iadera Severina je pronašla gastronomske delicije koje bi osvojile i najzahtevnija nepca. Pa je tako Splitska diva u proteklih desetak dana uživala u regionalnoj i mediteranskoj kuhinji. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera svojim je dizajnom i tailor made uslugom, kao i domaćinskim pristupom svakom gostu, u Hrvatskoj postavio nove standarde luksuznog odmora pa stoga ni ne čudi da je Severina upravo ovaj hotel odabrala za mesto svog ljetnog odmora.

3p so 28715

4p so 28715

Tekst i foto: PR365 Studio

Podeli

Scroll to Top