H&M ima novu Holiday kolekciju, izdvojili smo 30 najboljih komada i aksesoara

Prva polovina novembra tradicionalno je rezervisana za predstavljanje party kolekcija, a dok su raskošni komadi ranije uglavnom nosili potpise dizajnerskih brendova, poslednjih godina odličnu alternativu nude nam i high street kuće. Jedna od njih svakako je H&M, u čijim je radnjama i online shopu upravo stigla nova Holiday kolekcija. Novi modeli kombinuju dugačke i vitke siluete, drapirane detalje i romantični volumen sa odelima inspirisanim smokingom i haljinama za žurke.

Kolekcija očekivano dolazi u monohromatskoj paleti boja, tačnije u crnoj, beloj i srebrnoj, a ključni komadi su smoking, svetlucave haljine i suknje i atraktivni topovi. Modeli uglavnom imaju naglašena ramena i struk, a posebnu čar mnogim komadima daju volani i svetlucavi elementi. Osim odeće, u novoj ponudi mogu se naći i aksesoari, među kojima su se posebno istakle torbe.

Kako bi oživeo Holiday kolekciju, H&M je snimio kampanju koja je usredsređena na zajedništvo, a glavni akteri su Mila Jovović, Bobby Gillespie i Paloma Elsesser sa svojim porodicama.

Svi komadi od danas su u prodaji, a mi smo u nastavku izdvojili naših 30 favorita koji su na samo nekoliko klikova udaljeni od vas.

Tekst: INJournal magazin
Foto: Mikael Jansson, H&M
Stajling: Suzanne Koller

Podeli

Scroll to Top