Među više od 700 novih artikala u H&M-u, pronašli smo 33 komada koji izgledaju znatno skuplje od njihove cene

Kada govorimo o high street kućama čiji su noviteti konstantno na našem radaru, H&M je na samom vrhu liste. Brend koji je poznat po tome da u svojoj ponudi ima i trendovske komade, koje gledamo na modnim pistama, i basic odeću, koja je potrebna u svakom ormaru, iz godine u godinu privlači ogromnu pažnju influensera, stilista i urednika, ali i svih ljudi koji vole modu.
U skladu sa tim odlučili smo da zavirimo u jesenju kolekciju H&M-a koja je nedavno stigla na police njihovih radnji, kao i u online shopu, a nova ponuda opravdala je sva naša očekivanja. Od uglađenih blejzera i pantalona, preko finog pletiva pa sve do odličnih komada od teksasa, u aktuelnoj kolekciji H&M-a pronašli smo sve što će nam biti potrebno u sezoni koja dolazi.

Mada je novi asortiman brenda po običaju veoma raznovstan i ogroman (sadrži više od 700 artikala), uspeli smo da pregledamo sve novitete i suzimo izbor na 33 komada oko čije kupovine ne bismo oklevali. U našem fokusu našla se odeća za prelazni period u kojoj možemo da dočekamo kraj leta i početak jeseni (iako ćete u aktuelnoj ponudi pronaći i nekoliko odličnih kaputa), a pažnju su nam mahom privukli klasični komadi, poput košulja, elegantnih pantalona, topova od pletiva i blejzera. Rečju, svi oni komadi koji će u narednim nedelja biti potrebni u svakom ženskom garderoru.
Naše favorite pogledajte u nastavku.

.Tekst: Ivana Nikolić
Naslovna fotografija: @deborabrosa
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top