H&M ove sezone ima najbolje pletene haljine, izdvojili smo favorite

U poslednjih nekoliko godina, pletene haljine postale su heroji naših ormara, posebno tokom jeseni i zime. To je i logično ako imamo u vidu da su one jedan od retkih komada u kojima se osećamo udobno, a izgledamo šik i ženstveno. Osim toga, dobro stoje gotovo svim tipovima građe i ističu obline baš tamo gde je potrebno. Dodatni bonus je to što se odlično funkcionišu sa svim modelima obuće koje nosimo u ovo doba godine – od patika i čizama do potpetica. Sve su to razlozi zbog kojih su pletene haljine odavno prevazišle trendove i postale klasični komadi na koje se rado oslanjamo svake sezone.

Mada najpopularniji modeli pletenih haljina ove godine dolaze sa potpisima brendova kao što su Christopher Esber ili Khaite, naša zauvek omiljena adresa za kupovinu ovih komada je H&M. Švedski gigant već nekoliko godina zaredom ima definitivno najbolju ponudu pletiva među high street brendovima, a osim što se po dizajnu ne razlikuje mnogo od high end komada, često u svom sastavu ima kašmir i druge kvalitetne vunice. U skladu sa tim, pleteni komadi iz H&M-a mogu da traju mnogo duže od jedne sezone, a pritom su jako prijatni na koži.
O džemperima sa H&M potpisom već smo vam pisali, a ovog puta u našem fokusu bile su pletene haljine. U njihovoj aktuelnoj ponudi možete pronaći odlične midi i maksi modele, haljine uz telo i one koje dolaze u paru sa oversized krojem, na pruge ili u bojama sezone. Pregledali smo ih sve i izdvojili narednih 20 komada.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @juliesfi
Foto: Instagram, H&M

Podeli

Scroll to Top