Mesečni horoskop: Kakve izazove nam donosi retrogadna Venera?

Pogledajte vaš mesečni horoskop za avgust i saznajte kakva iznenađenja su vam spremile zvezde!

OVAN

POSAO: Avgust će biti odličan mesec kada je reč o poslu, jer će vam se otvoriti mnoge zanimljive ponude. Početak rada na novom projektu, ekspazija starog koji ste već započeli ili prelazak na bolje rado mesto, samo su neke od mogućnosti. Čak i oni Ovnovi koji su možda zapali u apatiju, imaće dovoljno snage za promene na bolje. Iskoristite sve šanse, jer one mogu presudno uticati na vaš dalji život. Zbog retrogadne Venere, trebalo bi da budete obazrivi kada su u pitanju novčana ulaganja, a ljude sa kojima sklapate posao prethodno dobro proverite.
LJUBAV: Ovnovi koji su u vezi uživaće u posebnoj pažnji koju im poklanja partner, a ako ste imali nesuglasice sa voljenom osobom, ovo je idealno vreme da ih rešite. Sunce je na vašoj strani, a tokom prvih deset dana i Mars koji će vam dati mnogo pozitivne energije. Ukoliko ste slobodni, biće mnogo prilika za nova poznantsva koja lako mogu da prerastu u ljubav. Čuvajte se ljubomornih scena krajem meseca, kada Mars ulazi u znak Škorpije.
ZDRAVLJE: Bez većih problema ukoliko uspete da kontrolišete stres.

BIK

POSAO: Pred vama je mesec stagnacije na poslovnom i finansijskom planu. Vodite računa u šta ulažete novac, naročito tokom prve polovine meseca, jer zbog retrogadne Venere, svaki vaš pogrešan korak može biti žestoko kažnjen. Neplanirani troškovi su takođe mogući. Ukoliko imate velike poslovne planove, najbolje je da ih ostavite po strani, bar do sledećeg meseca, jer postoji velika verovatnoća da će se u avgustu izjaloviti.
LJUBAV: Odnosi sa partnerom ili članovima porodice, ovog meseca biće odlični. Ako su postojale nesuglasice, rešićete ih sa lakoćom. Slobodni Bikovi će tokom avgusta pleniti posebnim šarmom i imaće priliku za mnoga zanimljiva poznanstva i druženja sa interesantnim ljudima. Ovo je idealno vreme za prolazne avanture i letnje ljubavi, dok ćete na upoznavanje partnera sa kojim možete da ostvarite stabilan odnos, ipak morati još malo da sačekate.
ZDRAVLJE: Stariji Bikovi bi mogli da imaju probleme sa kostima, dok se mlađima preporučuje da se čuvaju povreda.

BLIZANCI

POSAO: Tokom avgusta neće biti mnogo promena kada je reč o poslu, osim ako ste prethodnih meseci imali velike troškove koji su došli na naplatu, što može da vam napravi probleme. Nemojte se zaduživati, jer takvi potezi nisu pametni tokom retrogadne Venere, već se potrudite da smanjite vaše izdatke. Kako se bude približavao kraj meseca, tako će se popravljati i vaša finansijska situacija, pa ćete posle 25. avgusta moći da odahnete. Ovo je idealan period da na poslu skrenete pažnju na sebe i da drugima pokažete koliko vredite.
LJUBAV: Retrogadna Venera bi mogla da vam donese svađe sa članovima porodice zato dobro pazite na svaku izgovorenu reč. Zauzeti Blizanci će morati malo više da se potrude oko svojih partnera, ako žele da izbegnu probleme u vezi. Oni koji su slobodni ne treba da polažu previše nade u prvoj polovini meseca dok kraj avgusta može da im donose zanimljiva poznanstva. Ipak, ako želite vezu, moraćete da budete potpuno otvoreni i iskreni sa potencijalnim partnerom.
ZDRAVLJE: Nećete imati veće probleme. Ipak, čuvajte se prehlade, a žene bi mogle da imaju manje ginekološke smetnje.

RAK

POSAO: Tokom ovog meseca mogli biste da dobijete zanimljive poslovne ponude naročito od strane Lava, Blizanca ili Škorpije. Mnogo novih poznanstava, poslovnih ručkova i novih ideja čeka vas u avgustu. Prvih dvadeset dana, situacija na finansijskom planu biće odlična, ali nemojte se zbog toga previše upuštati u hedonistička uživanja već se potrudite da nešto novca i uštedite. Mnoge osobe bi mogle da vam traže pozajmicu, ali vam savetujemo da to vešto izbegnete jer će naplata dugova biti teška.
LJUBAV: Ukoliko ste u poslednje vreme postali lenji prema voljenoj osobi i ne pridajete joj dovoljno pažnje, to bi moglo da dovede do problema u vašem odnosu. Nemojte se iznenaditi ako naiđete na neočekivanu reakciju partnera koja će povrediti vašu sujetu. Umesto da odgovorite istom merom, najbolje je da preispirate svoje postupke i promenite ponašanje. Slobodni Rakovi neće imati mnogo prilike za upoznavanje novog partnera, pa zato ovaj mesec najbolje iskoristite da se posvetite sebi i hedonističkim uživanjima sa društvom.
ZDRAVLJE: Mogući su padovi raspoloženja naročito tokom prvih desetak dana meseca, zato izbegavajte stresne situacije.

LAV

POSAO: Snaga koju poseduje vaš znak doći će do punog izražaja u avgustu i bićete u prilici da budete lider koga drugi sa zadovoljstvom slede. U prvoj polovini meseca u vašem znaku su Merkur koji vam donosi sveže ideje i odličnu komunikaciju, ali i Jupiter zadužen za srećne okolnosti koje ćete imati. Odlično ćete funkcionisati sa drugim Lavovima ili Ovnovima. Krajem meseca bi trebalo da se čuvate neprotrebih troškova.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je jakog karaktera poput vas može dolaziti do čestih nesuglasica, a na romantiku zaboravite. Lavovi koji pored sebe imaju osobe koje znaju da ih prate, uživaće ovog meseca. Oni koji su slobodni imaće priliku da se zbliže sa osobom koja ih već duže vreme posmatra i želi da se nađe u njihovoj blizini. Takođe, biće mnogo zanimljivih zabava na kojima će steći interesantna poznanstva. Vodite računa o načinu na koji komunicirate jer Venera u retrogradnoj fazi može da utiče razorno na vaše odnose.
ZDRAVLJE: Mogući su manji zdravstveni problemi, kao i nesanica.

DEVICA

POSAO: Sledi period zatišja, a pošto spadate u osobe koje vole akciju u svakom pogledu, nećete imati prilike za očekivana uzbuđenja. Zbog toga je za vas avgust odličan mesec za odmor, jer će vas već u septembru sačekati mnoga iznenađenja. Priliv novca će možda biti nešto manji nego inače, ali to neće drastično uticati na vaše finansije. Čuvajte se ogovaranja na poslu, jer je mnogo onih koji žele da stvore lažnu sliku o vama pred nadređenima.
LJUBAV: Ovog meseca mogući su mnogobrojni sukobi sa partnerom, ljubomorne scene i neslaganja. Ako ste u površnoj vezi ili već neko vreme osećate nezadovoljstvo, postoji velika šansa da stavite tačku na vašu romansu. Slobodne Device će u ovom periodu više želeti da provode romantične trenutke u dvoje nego da izlaze sa prijateljima. Mogućnost za vezu postoji i to sa osobom iz vaše okoline koja je isto tako željna ljubavi i pažnje.
ZDRAVLJE: Osećaćete se veoma slabo i iscrpljeno, ali nećete imati ozbiljnije probleme.

VAGA

POSAO: Prva polovina meseca biće odlična naročito za Vage koje su u prethodnom periodu bile vredne na poslu. Uz podršku Marsa i Merkura otvoriće vam se mnoge lepe mogućnosti koje ne biste trebali da propustite. Nevolje su moguće krajem avgusta kada Jupiter bude izašao iz Lava i ušao u Devicu. Tada će se vaši poslovi gomilati, ali nećete dobijati odgovarajući satisfakiju. Mnogi partneri na koje ste računali će vam okrenuti leđa, ali ne brinite, jer će se iznenada pojaviti novi koji će vam rado izaći u susret.
LJUBAV: Retrogradna Venera utiče na sve, ali pošto je ta planeta vladar vašeg znaka, vama će posebno praviti probleme. Česte svađe sa partnerom ćete teško izbeći, pa se zato trudite da što manje vremena provodite zajedno. Izazovi koji vam slede biće korisni zbog toga što ćete shvatiti da li je osoba pored vas ona prava, ili je vreme za promenu. Slobodne Vage imaju šansu za nove veze, ali će one biti pune problema i trzavica, pa se zato ne savetuje upuštanje u romansu.
ZDRAVLJE: Stresne situacije na polju ljubavi mogu ugroziti vaše zdravlje, pa se zato potrudite da priuštite sebi što više mirnih trenutaka.

ŠKORPIJA

POSAO: Ovo je odličan mesec za vas. Merkur, Mars i Sunce su na vašoj strani, pa poslovni uspeh neće izostati. Vaš trud će konačno biti primećen, a napredak u karijeri je izvestan. Ukoliko ste nezaposleni, odbacite negativne misli i potražite radno mesto u avgustru jer vam je uspeh zagarantovan. Očekujte pomoć od osoba rođenih u znaku Lava, Blizanca, Škorpije ili Ovna. Finansijska situacija će se takođe poboljšati, a povećanje plate ili iznenadni novi posao ne treba da vas iznenadi.
LJUBAV: Otežana komunikacija sa partnerom na vas će delovati deprimirajuće, a imaćete potrebu da svo nezadovoljstvo iskaljujete na voljenoj osobi mada vam ni ona neće ostati dužna. Ovo će biti mesec u kome ćete oboje morati da naučite lekciju samokontrole. Za Škorpije koje nisu u vezi, najbolje je da ne gaje nade i očekivanja tokom avgusta, jer bi partner koji u ovom periodu uđe u njihov život, mogao mnogo da ih povredi. Konflikti su takođe mogući sa članovima porodice ili bliskim prijateljima.
ZDRAVLJE: Vaš imunitet biće na udaru ovog meseca, pa obratite pažnju na ishranu da se zbog smanjenje otpornosti organizma ne razbolite.

STRELAC

POSAO: Avgust će biti mesec izazova, a samo malo sreće je potrebno da se neke kockice sklope onako kako biste vi to voleli. Pred vama će biti brojne poslovne ponude i projekti na kojima biste mogli da profitirate. Možda vam je sve to i ranije nuđeno, ali iz nekog razloga niste prihvatili. Zato je sada pravo vreme da obratite pažnju na sve što vam se nudi i da zasučete rukave. Novi izazovi mogu dovesti i do konflikta, ali ne brinite, to neće uticati na vašu poslovnu situaciju. Finansije se popravljaju, naročito u u drugom delu meseca.
LJUBAV: Početak meseca vam može doneti mnoga iznenađenja i nesuglasice sa partnerom u vezi zajedničkih planova za budućnost. Međutim, kada Mars uđe u znak Vage, sve će to postai deo prošlosti, a vi ćete imati mnogo prilika za uživanje u romantičnim trenucima. Avugust nije pogodan za nova poznanstva, zato je slobodnim Strelčevima najbolje da sačekaju povoljniji period. Nemojte biti depresivni zato što nemate partnera, već radije uživajte u druženju sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Nećete imati veće probleme.

JARAC

POSAO: Pred vama je miran mesec što se poslovno – finansijske situacije tiče. Neće biti velikih trzavica i problema, a imaćete dovoljno vremena da osmislite nešto novo što bi moglo da vam donese napredak u budućnosti. Ako je vaš posao vezan za komunikaciju, ulaskom Marsa u znak Vage vaša harizmatičnost i privlačnost će rasti, pa iskoristite to pametno. Najpovoljniji period vas očekuje u drugoj polovini meseca, a naročito na samom kraju. Nezaposleni mogu da počnu da traže posao, jer će im se sreća sigurno osmehnuti.
LJUBAV: Oni koji su u ozbiljnim vezama mogu se odlučiti na veridbu ili brak. Krajem meseca Mars ulazi u znak Škorpije i donosi jako dobar period kako u ljubavi tako i u svim odnosima sa prijateljima i članovima porodice. Ako ste imali neke nesuglasice, pravo je vreme da ih rešite. Slobodni Jarčevi će imati mnogo prilika za nova poznanstva ili za otpočinjanje veze sa osobom koja im se dopada već duže vreme. Zbog toga se potrudite da što više izlazite i upoznajete nove ljude, jer će vašem šarmu ovog meseca malo ko odoleti.
ZDRAVLJE: Pazite se povreda. Takođe su moguće glavobolje, vrtoglavice i problemi sa organima za varenje.

VODOLIJA

POSAO: Ovo je period kada vam se pružaju prilike da započnete novi posao ili da stari počnete da radite na drugačiji, bolji način. Pozitivne promene su na vidiku, i imaćete mogućnost da svima pokažete svoje sposobnosti i kvalitete, a vaša kreativnost će mnoge oduševiti. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali probleme na poslu, pravo je vreme da sve rešite u vašu korist. Finansijska situacija se takođe popravlja mada vas krajem meseca mogu sačekati nenadani troškovi.
LJUBAV: Osećate se srećno i zadovoljno, pa ste spremni da pustite nešto potpuno novo uđe u vaš život. Novi partner može da uđe u vaš život već tokom prvih dana avgusta, a sa njim i oni dobro poznati leptirići u stomaku. Ova osoba bi mogla da vas natera da zaboravite na sve prethodne patnje, neuzvraćene ljubavi i neispunjene želje. S obzirom na konjukciju Venere i Jupitera u vašem polju ozbiljnih partnerstava, ova priča bi mogla dugo da traje. S druge strane, Vodolije koje su u dugim vezama ili brakovima, pod uticajem Marsa u znaku Raka, imaće tendenciju da preispituju svoje odnose.
ZDRAVLJE: Vodite računa o sebi, iako nemate naviku. Ne trebate da čekate da vas nešto žestoko zaboli da biste otišli kod lekara.

RIBE

POSAO: Nadamo se da se većina vas dobro odmorila tokom prošlih meseci, jer je vreme da se vratite obavezama. Mesec pred nama obećavajući je za sve pripadnike vašeg znaka i doneće vam priliku za napredak. Oni koji su uzaludno pokušavali da realizuju neke planove, sada bi mogli da materijalizuju svoj trud. Zaposlene bi moglo da sačeka unapređenje ili značajna pohvala, dok oni koji rade samostalno mogu da se nadaju finansijkom pomaku.
LJUBAV: Mesec će početi boravkom Marsa u znaku Raka, a sve vreme Venera je retrogradna, pa nije nemoguće da ili vi ili vaš partner budete malo ratoborni i da izazivate svađe koje mogu da prerastu čak i u ozbiljne sukobe. Iako nemate konkretne probleme, česte rasprave su izvesne. Slobodnim Ribama prvi deo meseca neće biti naklonjen za ljubavne podvige. Druga polovina je nešto bolja, ali već septembar može da donese mnoge lepe promene, ako one ne dese i ranije.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku. Muškarci mogu imati probleme sa mišićima dok sz ženama na udaru reproduktivni organi.

Podeli

Scroll to Top