Horoskop: Kakve promene očekuju vaš znak u noći Vučjeg Meseca?

Noćas nas očekuje Vučji Mesec koji će označiti početak perioda olakšanja i dobrih okolnosti za svaki horoskopski znak nakon turbulentnog početka 2016. godine. Vuk simbolizuje jaku intuiciju, sposobnost poricanja i snažne instikne, a upravo ove karakteristike biće ključne u promenama koje slede. Zanimljivo je da će pun Mesec biti u znaku Lava koji voli aktivnosti i zabave, pa se spremite za grandiozna slavlja ili velike poslovne poduhvate.
Pogledajte šta vaš znak očekuje nakon noći punog Meseca.

OVAN: Ovo će biti možda i najromantičniji period godine za vas. Ukoliko se pripremate za izlazak večeras nemojte se iznenaditi ako sretnete ljubav svog života. Ovnove koji su u vezi ili braku očekuju jako lepi trenuci sa voljenom osobom, a ako ste i imali neke nesuglasice, one će sada biti rešene.

BIK: Bićete okrenuti domu ili porodici. To može da znači da ćete rešiti neki problem koji ste imali sa članovima porodice, ali i da ćete okupiti društvo kod kuće. Bikovi koji su u srećnim vezama mogu da očekuju mnogo romantičnih trenutaka tokom vikenda.

BLIZANCI: U velikom društvu, na poslovnom sastanku ili zabavi, očekujte da obavite veoma važan posao. Ovo će biti vikend u kome ćete biti okruženi sa mnogo ljudi, a iako vam to nije bila namera, iz toga će se izroditi značajan poslovni dogovor. Nemojte odbijati poziv na predavanje, utakmicu ili koncert jer upravo na javnim mestima može doći do značajnog preokreta u vašem životu.

RAK: Bićete usmereni na novac. Pun Mesec će biti u odličnom aspektu sa Jupiterom, pa tako možete da očekujete da če vam nenadano doći novac kojim ćete vratiti dug ili platiti račune. Ukoliko nemate neizmirene obaveze, uticaj Marsa vas može „naterati“ da potrošite više nego što ste u mogućnosti, stoga vodite računa.

LAV: Ovo je vikend kada se ostvaruju vaši snovi. Samo je jedan pun Mesec u godini u vašem znaku, pa je ovo za vas ključni trenutak. Sve će se vrteti oko partnera, bilo poslovnog ili emotivnog, i papirologije. Tako pojedine Lavove može očekivati ponuda za brak dok će drugi dobiti posao o kom su maštali.

DEVICA: Pun Mesec je u vašoj 12. kući koja označava unutrašnji život, pa ćete možda zbog toga osetiti potrebu da budete sami. Ako možete sebi da priuštite dan između četiri zida, to bi bilo idealno jer ćete tako doneti mnoge važne odluke. Ovo je period i kada će se razotkriti sve tajne, pa očekujte vesti kojima se niste nadali.

VAGA: Očekuje vas period grandioznih zabava u elitnom društvu koje će vam itekako prijati. Vreme provedeno u luksuznim izlascima neće vas poštedeti ni velih troškova, ali će vam se sva ta druženja višestruko isplatiti. Želećete da budete lepo odeveni i da uživate u ukusnim jelima i pićima, a to je okruženje u kome se vi i najbolje snalazite.

ŠKORPIJA: Dobićete značajne vesti u vezi sa poslom kojim se bavite koje će biti jako dobre, a najverovatnije ćete dobiti unapređenje. Ukoliko ste nezaposleni, ovo je idealan trenutak da počnere da radite upravo ono što želite.

STRELAC: Ako vodite parnicu ili drugi pravni postupak možete očekivati konačnu odluku suda. Rešenje koje će uslediti će verovatno biti pozitivno za vašu stranu.

JARAC: Vaš fokus biće na novcu. Možete očekivati isplatu osiguranja, novac od naknade štete koja vam je nanešena ili ćete dobiti zaradu za poslovna ulaganja koja ste imali. U svakom slučaju, novac vam dolazi što je svakako dobra vest.

VODOLIJA: U centru vaše pažnje biće odnosi sa najbližima. Možete doneti važne odluke vezane za vašeg partnera kao što su značajne promene u odnosu, zajedničko preseljenje, a ako ste duži period nezadovoljni ovo može biti trenutak kada ćete rešiti da se razvedete. S druge strane, Vodolije koje su u dugim i stabilnim vezama mogu se odlučiti na brak.

RIBE: Budite spremni da privedete kraju važan posao što ćete i adekvatno proslaviti jer pun Mesec u Lavu označava i raskoš i glamur. Možda ćete morati da otputujete u drugi grad ili državu kako biste ostvarili svoje planove, a to putovanje će vam doneti veliku materijalnu korist.

Podeli

Scroll to Top