Horoskop: Šta su nam zvezde pripremile za poslednji mesec u godini?

Početak meseca rezervisan je za ulazak Venere u znak Škorpije dok je Sunce u Strelcu. Pogledajte šta su nam zvezde spremile za poslednji mesec u godini.

OVAN

POSAO: Imaćete inicijativu i odlične poslovne ideje, ali ne izostati podška saradnika i šefova. Ovo je mesec kada će mnogi vaši odnosi sa kolegama morati da budu redefinisani zbog čega ćete možda izgubiti iluzije koje ste gajili prema nekima od njih. To vas može dovesti do razočarenja, ali ne očajavajte. Na poljufinansija, moguća su poboljšanja.
LJUBAV: Potrudite se da nervozu zbog posla ne prenosite u vaš ljubavni odnos, jer će to rezultirati mnogobrojnim svađama koje će vas dodatno iscrpeti. Slobodni ovnovi imaće mnogo prilika za zanimljiva poznanstva i zaljubljivanje, ali ovo je period u kome su naglašene strasti. Ne očekujte da pronađete osobu sa kojom ćete imati mirnu luku.
ZDRAVLJE: Pad energije.

BIK

POSAO: Mnogobrojne obaveze i planovi mogu vam doneti niz stresnih situacija, ali nemojte da zaboravite da i iz takvih prilika možete da izvučete najbolje za sebe. Spremite se za mesec koji će biti ispunjen napornim radom, i ne očekujte zbog toga boljitak na finansijskom polju. Materijalna nadoknada za količinu posla koji ćete morati da obavite neće biti odgovarajuća.
LJUBAV: Bikovi koji su u dugim emotivnim vezama ili braku mogu očekivati harmonične odnose koje povremeno može kvariti nervoza partnera, ali to nije nešto što bi trebalo ozbiljno da vas brine. Slobodni će imati priliku da upoznaju osobu u koju će se najpre zaljubiti, a potom i ostvariti jak emotivni odnos. Spremite se da u Novu godinu zakoračite srećni i ispunjeni.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlada i virusa, a pripazite i na reproduktivne organe.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete nesuglasice sa saradnicima što može dovesti do tenzija u vašim odnosima, ali ćete uspevati da izađete na kraj sa ovim izazovima. Nemojte da gubite previše energije na sukobe, jer vam do može doneti nagomilavanje obaveza. Kada je reč o finansijskoj situaciji, spremite se da u prvoj polovini meseca raditi više nego što ste navikli za isti novac, dok su poboljšanja moguća tek u drugom delu decembra.
LJUBAV: Imaćete lepe emotivne odnose, ali ne očekujte savršenstvo. U prvoj polovini meseca, moguće su rasprave sa partnerom, ali to neće biti ozbiljna razilaženja. Slobodni Blizanci će imati potrebu da se nađu u nečijem zagljaju i trebalo bi da se potrude da izaberu najbolje za sebe. U suprotnom, jedino što je sigurno jeste da će vas sačekati avantura.
ZDRAVLJE: Ovo je odličan period da unesete dobre promene u ishrani.

RAK

POSAO: Vaša poslovna situacija biće stabilna, što ne znači da vas ne očekuju mnogobrojne obaveze, ali sav uloženi rad će vam se isplatiti. Ovo je odličan period i da privedete kraju sve dogovore koje ste ranije započeli, a u tome ćete imati i iskrenu pomoć kolega. Finansijske boljitke možete očekivati, naročito u drugoj polovini meseca.
LJUBAV: Rakovi koji su u emotivnim vezama imaće solidan i dobar mesec ispunjen mnogim romantičnim trenucim. Slobodni će tokom ovog meseca sigurno zainteresovati mnoge osobe suprotnog pola, i to već tokom prve nedelje decembra. To će umnogome uticati na vaše raspoloženje, pa ćete biti poletni i zadovoljni. Ovo je mesec koji može doneti prekretnicu u vašem emotivnom životu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlada i obratite pažnju na bubrege, naročito ako ste ranije imali slične zdravstvene probleme.

LAV

POSAO: Ovo je odličan period da promenite sve ono što vam smeta na poslovnom planu što se naročito odnosi na Lavove koji se bave privatnim biznisom. Imaćete mnogo prilika da sarađujete sa strancima što će vam doneti odlične rezultate. Bićete jako uspešni u pregovorima, samo povedite računa da vas vaša nestrpljivost ne dovede do razočarenja.
LJUBAV: Oni koji imaju stabilne emotivne odnose očekuju sitne nesuglasice sa partnerima, ali ćete sve probleme uspevati da rešite na obostrano zadovojstvo. Slobodni Lavovi će se dobro zabavljati ovog meseca i imaće niz mogučnosti da upoznaju nekoga po svojoj meri. Nemjte se iznenaditi ni ako upoznate nekoliko zanimljivih osoba, ali pažljivo donesite odluku kome ćete dati šansu.
ZDRAVLJE: Ne dozvolite da zbog uzbudljivih dešavanja na polju posla i ljubavi zanemarite zdravlje.

DEVICA

POSAO: Očekujte niz uspona i padova koji u određenim situacijama mogu da budu jako frustrirajući, ali uvek imajte na umu da ovakvo stanje neće dugo trajati. ovo je dobar period za sve vrste pregovora i sklapanja ugovora, ali će se realizacija istih odužiti. Ne dozvolite da zbog nestrpljivosti umanjite sebi šanse za nove poslovne priče.
LJUBAV: Polje doma i porodičnih relacija lepo je postavljeno Devicama koje su u brakovima, a eventualne nesuglasice moguće su samo tokom prve dekade. Slobodni će imati priliku za zanimljiva poznanstva kada će njihov šarm doći do izražaja, pa je malo verovatno da ćete ostati sami do kraja meseca.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

POSAO: Ovo je mesec kada ćete ulagati mnogo truda, a rezultati neće biti odgovarajući. Finansijski priliv biće manji od očekivanog što vam može doneti nesigurnost. Ovo je dobar mesec za sklapanja novih saradnji koje će vas se višestruko isplatiti u periodu koji dolazi. Zato napravite dobar plan rada i pokušajte da ga se pridržavate i pored promenljivih spoljnih uticaja.
LJUBAV: Decembar će biti mesec pun strasti, pa će mnoge Vage započeti nove emotivne odnose koji će imati ograničen rok trajanja, ali ako uspete da suzbijete svoje nagone i rukovodite se razumom u ključnim situacijama možete uploviti i u dugotrajniji emotivni odnos. Pripadnici ovog znaka koji su stabilnim vezama i brakovima biće izuzetno ljubomorni tokom ovog perioda, pa bi trebalo da povedu računa da zbog toga ne ugroze ljubav koju imaju.
ZDRAVLJE: Različite stresne situacije mogu uzrokovati migrene.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete mnoge lepe mogućnosti za neočekivane finansijske, naročito tokom prve polovine meseca. Kada je reč o poslu, naoružajte se strpljenjem jer će se mnoge situacije iskoplikovati, iako to niste očekivali. Mnoge poslovne saradnje ćete završiti dok će nove biti na vidiku. Sve će to biti odlična priprema za januar, kada vas očekuju mnoge beneficije na polju posla.
LJUBAV: Neke Škorpije će se upustiti u avanture koje mogu biti toliko intenzivne da će ih pamtiti do kraja života dok će se druge dvoumiti između dvojice partnera. Oni u emotivnim vezama i brakovima biće u jednom strasnom periodu, koji će, isto tako strasno, biti presecan svađama i raspravama. Turbulentan period je pred vama.
ZDRAVLJE: Moguće anksioznost i depresija.

STRELAC

POSAO: Ovo je odličan mesec za promociju vašeg rada i sklapanja novih poslovnih ugovora, ali će veći finansijski boljitak izostati. To vam neće odgovarati i verovatno će pojedini Strelčevi provesti teške trenutke u razmišljanjima šta i na koji način da urade da bi pokrenuli ovaj segment svog života. Vaš trud će se ipak isplatiti, ali u mesecima koji tek dolaze.
LJUBAV: Ako imate partnera, doći će do izvesnog zahlađenja u vašem odnosu koje ćete sami inicirati, a imaće i niz ponuda sa strane što može dovesti do neverstva. Slobodne Strelčeve očekuju zanimljiva poznanstva, ali i mogućnost ulaska u vezi sa osobom koja je zauzeta. Neki od ovih odnosa će trajati jako kratko, dok drugi mogu da se pretvore u dugotrajnu tajnu vezu.
ZDRAVLJE: Odičan period je pred vama.

JARAC

POSAO: Decembar će biti jako naporan mesec. U prvom i trećem delu meseca uspevaćete da realizujete vaše planove dok ćete se sa najvećim izazovima susresti sredinom decembra. Imaćete mogućnost da sklopite veoma unosan posao koji će znatno popraviti vaše finansijsko stanje i to upravo pred Novu godinu što će vas posebno obradovati.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi imaće niz prijatnih trenutaka koji će biti povezani sa novim poznanstvima. Mada, ako želite ozbiljnije veze, sačekajte početak sledeće godine. Oni koji su u bračnim odnosima moraju da pretrpe drugu dekadu meseca koja je najintenzivnija i koja će donoti niz problema.
ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

VODOLIJA

POSAO: Promenljiva energija koja vlada ovog meseca, ide na ruku Vodolijama koje će umeti da prepoznaju šansu i sklopite lepe saradnje. Biće ovo mesec kada ćete koristiti svaku priliku da dodatno zaradite novac i u tome ćete biti relativno uspešni. Imaćete i odlične prilike za napredak u karijeri, naročito u drugoj polovini meseca kada možete da očekujete unapređenje.
LJUBAV: Ako ste slobodni, a željni da uđete u odnos koji bi mogao biti ozbiljnije prirode i koji bi vas vodio u stabilnost – onda prespavajte decembar, jer takvih prilika je malo verovatno da će biti. Oni koji imaju stabilne emotivne veze očekuju nesuglasice sa partnerom i svađe koje mogu biti jako iscrpljujuće.
ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljama, kičmenim stubom, zubima.

RIBE

POSAO: Prvi deo meseca će biti jako povoljan za sve poslovne pregovore koji će teći baš onako kako ste zamislili. Imate dobre prilike i za finansijske prilive tokom decembra, ali ćete morati da se suočite i sa troškovima, i to uglavnom u drugoj dekadi. Ovo je nešto što ste napravili u prethodnim vremenima i što prosto rečeno – morate platiti, svidelo vam se to ili ne.
LJUBAV: Prva dekada meseca neće biti dobra, ni onima koji su slobodni, ni onima koji su u emotivnim vezama i brakovima. Nekih pravih prilika neće biti, ako ste usamljeni, vaše angažovanje neće doneti rezultate. Oni u brakovima i vezama će ići svako na svoju stranu, opterećeni ličnim problemima. Druga polovina meseca zato donosi značajna poboljšanja.
ZDRAVLJE: Nećete imati veče probleme.

Podeli

Scroll to Top