Jennifer Lopez: Svi stari klišei o ženama moraju odmah da prestanu

Muzička diva Jennifer Lopez fotografisala se za naslovnu stranu januarskog broja časopisa „Self“ i pokazala da je u svojoj četrdeset i petoj godini zavodljivija nego ikada. U otvorenom intervjuu, ona je priznala da se u poslednje vreme hrabro suočavala sa svojim strahovima, a jedan od njih bio je i strah od samoće.
– Ja sam zavisnik od ljubavi. Plašim se da budem sama – rekla je ona i dodala da je zbog toga morala da nauči da pre svega zavoli samu sebe što nije bilo lako.

Foto: Instagram/jlo
Foto: Instagram/jlo

Latinoamerička lepotica iza sebe ima tri propala braka sa Crisom Juddom, Ojaniom Noom i Marcom Anthonyjem, a nekdavno je raskinula i sa dvadesetsedmogodišnjim plesačem Casperom Smartom.
– Kad proživite toliku bol, morate pronaći način da sebe anestezirate. Neko to radi tako što ide na žurke, ali to nije moj način. Ja sam utehu pronalazila u narednim vezama što me čini zavisnikom od ljubavi – tvrdi popularna Jen.
Ona se u razgovoru za „Self“ osvrnula i na kritike koje je dobijala zbog veze sa gotovo dve decenije mlađim plesačem i na njih je odlučno odgovorila:
– Svi stari klišeji o ženama moraju odmah da prestanu. Dosta je više. Mi smo danas u drugoj poziciji. Poželjne smo i u srednjim godinama i možemo da izlazimo sa znatno mlađim momcima. To više nije tabu. Muškarci su to radili godinama – odlučna je Lopez.

Foto: Instagram/jlo
Foto: Instagram/jlo

Podeli

Scroll to Top