Jeste li već posetili prvi beogradski gourmet BBQ restoran?

U strogom centru grada, u ulici Kralja Petra 20a, nedavno je otvoren Submarine BBQ – prvi beogradski gourmet BBQ restoran. Posetioci imaju mogućnost da uživaju u ušuškanom ambijentu uz vrhunsku hranu i piće, a čitav ugođaj „začinjen“ je kvalitetnom muzikom.

2b 211215

Ovaj koncept nastao je u Londonu, dok je metodologija pripreme hrane sa menija izučavana kod najboljih njujorških chefova. Rezultat temeljne pripreme je američki roštilj u domaćem ruhu, a u ponudi su – burgeri od čistog junećeg mesa, bez začina i aditiva, škampi na žaru, pulled pork i svinjska rebarca.

4b 211215

Meso se služi uz domaća brioche peciva i posebno osmišljene Submarine soseve kojima niko neće moći da odoli. Osim odlične ponude za gurmane, specijalno je osmišljna i ponuda za pobornike bezgluteinske ishrane i zdravog načina života, koji imaju opciju služenja burgera u zelenoj salati, umesto u pecivu.

1b 211215

Nisu izostavljeni ni sladokusci koji imaju na raspolaganju dve vrste deserta: Lucky’s dessert – sladoled od vanile na podlozi od kremaste Nutelle, obogaćen komadićima hrskavog keksa i Hot hot – vrući čokoladni brownie na kome se topi kremasti sladoled od vanile.

3b 211215

Veliki izbor domačih rakija i odličnih viskija, kao i craft piva obradovaće sve hedoniste. Koncept je oplemenjen otvorenom kuhinjom kako bi gosti mogli da posmatraju način pripreme jela.

5b 211215

6b 211215

Foto: PR

Podeli

Scroll to Top