Nakon 10 godina JLo izdaje novi album „This is Me… Now“, koji će pratiti i istoimeni dokumentarac

Pop zvezda Jennifer Lopez objavila je danas na svom Instagram profilu fotografiju omota dugoiščekivanog albuma This is Me…Now, koji će izaći 16. februara 2024. godine. To će biti tačno 10 godina nakon izdanja njenog prethodnog muzičkog projekta A.K.A. koji je ugledao svetlost dana još davne 2014. godine. Mesec danas ranije biće objavljen prvi singl Can’t Get Enough, čije delove već možemo da poslušamo na teaserima na njenom YouTubeu kanalu i na profilima na društvenim mrežama.
Inače, This is Me… Now zapravo je svojevrsni nastavak njenog albuma iz 2002. godine – This is Me… Than. U skladu sa tim, nove pesme predstavljaće miks R&B, pop i hip-hop zvuka na koji smo i navikli kada je JLo u pitanju, a posebno njeno stvaralaštvo na početku milenijuma.

U saopštenju koje je pevačicin PR tim poslao američkim medijima piše da je ovo „njen najiskreniji i najintimniji album do sada“, a jedna od numera predstavlja omaž njenom suprugu Benu Afflecku i nosi naziv Dear Ben pt. II.
Na novim pesmama, kojih je ukupno 13, JLo sarađivala je sa Rogétom Chayedom, Angelom Lopezom, Jeffom Gitelmanom, HitBoyem, Tayom Keithom, INK-om i drugima.

Na dan kada bude bio objavljen album, na streaming platformi Amazon Prime Video zakazana je i premijera dokumentarnog filma This is Me… Now: The Film koji fanovima obećava uvid u njen poslovni i privatni život, u čijem će fokusu biti ljubavna priča sa suprugom Benom Affleckom. Film je režirao Dave Meyers, a opisan je kao neponovljiva muzička avantura koja menja žanr.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @jlo
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top