JLo predstavila svoju treću kolekciju nakita za Endless Jewelry

Mada je nedavno proslavila 46. rođendan, Jennifer Lopez u novoj kampanji nakita izgleda upola mlađe. Muzička zvezda očarava svojim izgledom u trećoj ekskluzivnoj kampanji za svoju kolekciju ogrlica i narukvica za brend Endless Jewelry. Pevačica je dizajnirala dvadeset i dva nova modela od srebra i zlata, inspirisana jednim od njenih omiljenih gradova – Njujorkom. Editorijal je rađen na dve lokacije – u blizini čuvene zgrade Empire State Building u Velikoj jabuci i u Los Anđelesu gde je bila okružena palmama.
Na fotografijama JLo izgleda vrlo elegantno i ženstveno u beloj haljini sa tankim bretelama i besprekornom šminkom u prirodnim tonovima.
– Fotogragisanje smo radili na dve lokacije kako bismo pokazai raznolikost proizvoda – rekla je Jennifer povodom nove kolekcije i dodala:
– Novi modeli su nastavak stare priče sa novom energijom. Svaki komad je svestran i može se nositi u mnogo prilika. Dizajnirala sam nakit tako da ga možete nositi i uz odelo, ali i uz casual odevne kombinacije. Ideja je bila da napravimo komade koji će upotpuniti svaki styling i učiniti ga jedinstvenim – objasnila je JLo.

1p jl 4815

Podeli

Scroll to Top