Karlie Kloss: Odrekla se karijere Victoria Secret anđela radi studija na NYU

San svake manekenke je da bar jednom tokom karijere ima priliku da prošeta pistom u modelima Victoria Secret, ali šta jednog anđela na vrhuncu karijere može da natera da se odrekne svih svojih dužnosti u ovoj prestižnoj kompaniji? Dvadesetdvogodišnja Karlie Kloss donela je ovu odluku kako bi mogla da pohađa New York University.
– Karlie je odlučila da napusti sve svoje dužnosti koje ima kao anđeo u Victoria Secretu – objavio je krajem prošle nedelje People magazin, a ova vest šokirala je svet.

2p kkvs 22215

Jer, nežna i šarmantna Amerikanka koja je 2013. godine službeno postala jedno od zaštitnih lica vodeće kompanije u proizvodnji donjeg veša, trenutno je u samom zenitu svoje karijere baš zahvaljujući tom angažmanu. I dok PR služba Victoria Secret za sada ne želi da se oglasi, izvesno je da će Karlie od jeseni pohađati studije, što je i potvrdila u nedavnom intervjuu za magazin Vogue kada se sa svojom najboljom prijateljicom Tylor Swift fotografisala za naslovnu stranu. Ona je tada rekla da ima mnogo posla kada je u pitanju manekenstvo, ali da je očekuje jako uzbudljiva godina jer na jesen planira da započne individualne studije na New York Univercityju.

1p kkvs 22215

– To je nešto što želim jako dugo – rekla je tada plavokosa lepotica i dodala:
– I dalje ću raditi puno radno vreme kao model. Neverovatno sam ambiciozna i imam mnogo ciljeva u svojoj karijeri. Ali, šokantno je koliko je danas promet devojaka veliki. Danas si zvezda, a sutra si već zaboravljen.
Podsećanja radi, Klossova se od 2006. godine bavi manekenstvom, ali je najveće uspehe ostvarivala od 2011. godine. Ipak, ona je odlučila da je vrtoglavi uspeh ne ometa u obrazovanju.

Podeli

Scroll to Top