Kate Moss: Prvi put u ulozi dizajnera enterijera

Kate Moss smo navikli da gledamo na modnim pistama, kao dizajnerku odeće i beauty proizvoda, ali slavna Britanka se sada oprovala i kao dizajnerka enterijera. Ona je osmislila izgled jedne od kuća za odmor na seoskom imanju u Engleskoj koja se nalazi u blizini bivšeg kamenoloma Cotswolds.

1p k 29

U novom poslu Kate je udružila snage sa vlasnikom kompanije Yoo, arhitektom Johnom Hitchcoxom i francuskim dizanerom Philippom Starckom. Nakon višemesečnog rada, javnosti je predtavljena velepna petosobna kuća koja je smeštena na imanju od više od 280 hektara, pa tako poseduje prostrano dvorište i privatni bazen.

3p k 29

Unutrašnjost je urenjena u eklektičnom retro-glamur stilu. Baza je tradicionalnim engleski stil, pa se tako nalaze vintage komadi iz različitih perioda od dvadesetih do sedamdesetih godina prošlog veka koji su odlično kombinovani sa modernim predmetima inspirisanim pop kulturom.

4p k 29

Sa nameštaj za kuću izabrala je Mossova i potrudila se da svaki komad bude sa potpisom nekog od značajnih dizajnera. Pogledajte kako izgleda prva kuća čiji je enterijer osmislila čuvena manekenka.

5p k 29

6p k 29

2p k 29

Podeli

Scroll to Top