Kendall Jenner: Devojački stan u luksuznoj četvrti u Los Anđelesu

Ona ima samo 19 godina, ali je već ostvarila blistavu karijeru modela i reality zvezde. Kendall Jenner je zato sebi mogla da priušti stan iz snova svake devojke njenih godina. Kada je sredinom prošle godine odlučila da napusti roditeljski dom, zanosna brineta kupila je nekretninu u luksuznom delu Los Anđelesa, WestWoodu. I za nju je potrošila više od milion dolara, bez obzira što stan ima samo dve spavaće sobe.
Neboder u kome se nalazi novi dom poznate manekenke poseduje bazen sa toplom vodom, ali i vinski podrum koji je idealan za porodična okupljanja.
Kendall je za sebe izabrala stan sa prostranom moderno uređenom dnevnom sobom i jednom radnom prostorijom u kojima dominiraju siva i braon boja. Podovi su drveni i plave boje, a visoki plafoni se kod ovako luksuznih nekretnina podrazumevaju. Dve spavaće sobe sasvim su dovoljne za potrebe mlade zvezde, a minimalistički uređeno kupatilo opremljeno je i kadom i tuš kabinom. Čitav stan je tokom dana „okupam prirodnim svetlom“ zbig velikih prozora, a velika i savremeno opremljena kuhinja takođe zauzima veliki deo ovog apartmana.

9p kjs 7215

8p kjs 7215

7p kjs 7215

6p kjs 7215

5p kjs 7215

4p kjs 7215

3p kjs 7215

2p kjs 7215

1p kjs 7215

Podeli

Scroll to Top