Kendall Jenner: U svojoj prvoj kolumni otkriva zašto je prerano odrasla

Kendall Jenner u svetu mode pojavila se tek prošle godine i to na reviji Marca Jacobsa koji ju je nedavno uz Claire Kloss angažovao kao zaštitino lice nove kampanje. Usledila je saradnja sa Riccardom Tiscijem iz Givenchyja i Olivierom Rousteingom iz kuće Balmain, a potom se desilo nešto neočekivano – postala je muza čoveka najistančanijeg ukusa, Karla Lagerfelda. Čak ni svima omiljena Cara Delevingne nije tako vrtoglavom brzinom napredovala u modnom svetu. Ona se može pohvaliti saradnjom i sa Emiliom Puccijem, Donnom Karan i Diane von Furstenberg, Bottegom Venetom i mnogim drugim. Spisak je dugačak.

Kendall Jenner, kreacija Fausto Puglisi
Kendall Jenner, kreacija Fausto Puglisi

Jenner je sada otišla i korak dalje i angažovana je kao kolumnistkinja prestižnog američkog magazina „Wall Street Journal“. Pripadnica najpopularnije porodice u SAD koja predstavlja svojevrsni sociološki fenomen, napisala je kolumnu za februarsko izdanje časopisa u kojoj je otkrila da je odrastajući pored ambicioznih roditelja i sestara i samo postala radoholik. Ova devetnaestogodišnjakinja koju svi koji su imali priliku da rade sa njom opisuju kao pristojnu i vrednu devojku u svom autorkom tekstu je napisala:
– Mislim da sam prebrzo odrasla u poslednjih nekoliko meseci. Kada imate stariju braću i sestre, odrastate pored njih, pa je normalno da brže postanete zreliji. Gledala sam svaki dan koliko moji roditelji i sestre rade, pa sam i ja vaspitavana da budem radoholičar… Kloi nam je uvek govorila: „Imate ceo život da budete odrasle, ali ne tako mnogo vremena da budete deca“. I ja sam to zapamtila. Zato se u nekim situacijama trudim da budem nezrela i ponašam se kao dvanaestogodišnjakinja. Ne možete sve shvatati previše ozbiljno.

Podeli

Scroll to Top