Kim Kardashian: Lekcije o samopouzdanju u magazinu Elle

Ona je izgradila zapanjujuće utecajno poslovno carstvo, ona zarađuje dve hiljade funti na sat, dobija dvadeset novih sledbenika na društvenim mrežama svakog minuta, njena nova aplikacija je zaradila dvadeset i sedam miliona funti u prva tri meseca. Ona je Kim Kardashian West. Sve to je postigla zahvaljujući samopouzdanju, pa zato ne iznenađuje da se baš ona našla na naslovnici britanskog izdanja „Elle“ magazina koji izlazi u januaru, a glavna tema broja je samouverenje.

kime1

Kim je nesumljivo jedna od najuticajnijih žena u svetu. Njena sigurnost je tolika da je uspela da promeni percepciju ljudi širom sveta o tome šta znači lepo telo, pa je smatraju zgodnijom od mnogih mršavih devojaka koje su do nedavno bile sinonim za dobar izgled. Ali, najinteresantnije je to što ona nije rođena sa takvom dozom samouverenja već je svoju veru u sebe postepeno gradila tokom godina. I uspela je. O tome i govori čitaocima magazina.

2kime

Tridesettrogodišnja diva za naslovnicu „Elle-a“ pozirala je fotografu Jeanu Baptisti Mondinu koji je uradio tri verzije naslovnih strana. Kim je za tu priliku nosila odeću najprestižnijih brendova, uključujući Balmain, Louis Vuitton, Burberry i Balenciaga.

3kime

 

Podeli

Scroll to Top