Ko je dominirao na crvenom tepihu na dodeli „American Music Awards“

U Los Angelesu, juče su dodeljene nagrade „American Music Awards“, a na crvenom tepihu ispred „Nokia teatra“ okupio se krem svetskog showbizza. Zvezde večeri, kada je u pitanju broj dobijenih nagrada, bili su članovi benda „One direction“ koji su osvojili tri priznanja. Reperka Iggy Azalea dobila je dve nagrade, ali je imala i impresivan nastup u duetu sa Jennifer Lopez. JLo ostaće upamćena i po koreografiji za numeru „Booty“ o kojoj svi svetski mediji danas govore. Među izvođenjima koja će se pamtiti ne zaostaju ni Taylor Swift kojoj je nagradu uručila muzička diva Diana Ross, a Nicki Minaj je u svom stilu takođe zadivila publiku.

1pd

Na dugačkom spisku gostiju i učesnika našli su se i Selena Gomez, zatim sestre Kloe Kardashian, Kylie i Kendall Jenner, Rita Ora, Heidi Klum, Ariana Grande, Jessie J…
Sve pripadnice lepšeg pola su se potrudile da zadive prisutne na crvenom tepihu i birale su uglavnom elegantne toalete. Selena Gomez može sa pravom da ponese titulu najglamuroznije dame večeri jer je bila zadivljujuća u crnoj toaleti iz Armani Prive kolekcije. Jlo je izabrala koketnu metalik haljinu sa potpisom Reem Acra koju je iskombinovala sa Christian Loubouten cipelama, dok se mlada zvezda Kendall Jenner odlučila za sivo-crnu kreaciju Yigala Azroulea. Rita Ora izabrala je limun žutu toaletu Zaca Posena, a Nicki Minaj bila je najavangardnija u mini haljini Alexandra Wanga.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top