Kolekcija LovingCorsa inspirisana novim Opelovim automobilom

Spoj mode i automobilske industrije uvek je pravi izbor. U skladu sa tim, kompanija Opel organizovala je promociju nove peta generacija Opel Corse čime je nastavljena priča uspeha duga trideset i dve godine. Novi urbani i šik automobil predstavljen je Beograđanima u Promenadi, a tom prilikom direktoru Opela Draganu Nenadoviću uručeno je i laskavo priznanje za automobil godine u Srbiji.
Moderna, peta generacija Corse nudi novi izgled i novo iskustvo u vožnji, uz novu šasiju i optimizovano upravljanje, kombinujući umetnost nemačkog inženjeringa i emocionalnog dizajna, vrhunsku digitalnu povezanost i odličan odnos cene i performansi. Nova generacija benzinskih i suštinski izmenjenih turbo dizel motora obezbeđuje novi nivo udobnosti, vrhunske performanse i nisku potrošnju goriva.

2p oi 13215

Nakon kratkog predstavljanja „zvezde večeri“, usledila je revija LovingCorsa, brenda INES Atelier, koja je kao i sama Corsa zadivila sve zvanice. Kreatorka Ines Janković pronašla je inspiraciju za modele u nesvakidašnjem koloritu i napredim performansama novog automobila. A njena kolekcija namenjena je sofisticiranoj ženi visokih zahteva, baš kao i sama Corsa. Studirane forme, ženstvene konture, kvalitetni materijali, uz dodir vanvremenskog glamura, jesu sama srž kolekcije.

nas 1 oi 13215

1p oi 13215

Podeli

Scroll to Top