Pretražili smo novu ponudu u Zari i pronašli 27 komada za koje smo sigurni da će najbrže „nestati“ sa rafova

Kao što verovatno znate, važan deo našeg posla predstvlja pregled najnovije ponude popularnijih modnih brendova, među kojima se Zara već dugo najbolje kotira. Španski brend stekao je ogromnu naklonost žena širom sveta pre svega zbog činjenice da nam po pristupačnim cenama isporučuje trendove sa modnih pista, ali i zbog zavidne ponude basic komada koji čine osnovu svakog garderobera.
Kako bismo vam olakšali kupovinu u Zari, gotovo svakodnevno posećujemo online shop ovog brenda i uvek smo tu da vam donesemo vesti o novitetima koji su vredni pažnje. Na ovaj način ne samo da vam štedimo vreme provedeno na skrolovanju po njihovom sajtu već vam i pomažemo da vam ne promaknu komadi čija bi kupovina mogla da vam se isplati.

Tako smo pred početak prelaznog perioda istražili aktuelnu ponudu brenda, među čijim smo novitetima pronašli sve komade koji će nam biti potrebni na kraju leta i početku jeseni. Pažnju su nam privukli klasici koje uvek nosimo u ovo doba godine, poput smeđeg sakoa, trenč mantila, plave košulje, crnih pantalona ili pletiva, ali i neke dupe verzije trenutno najpopularnijih dizajnersih komada. Tako smo pronašli bež pantalone sa belim pojasom koje podsećaju na Miu Miu model, zatim vrećastu torbu koja ima istu siluetu kao čuvena Chanel 22 tašna, kargo farmerice koje liče na viralni The Attico par ili crni džemper sa belim rubovima inspirisan popularnom Toteme jaknom sa šalom.
U nastavku pogledajte naših 27 favorita za koje smo sigurni da će se najbrže rasprodati.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @cassdimicco
Foto: Instagram, Zara

Podeli

Scroll to Top