Konferencija „Moje novo JA“ – veštine za bolji život

Menjali biste sebe i svoj život na bolje, ali ne znate odakle da počnete? Svesni ste koliko je duhovni rast i lični razvoj bitan činilac uspešnog i srećnog života, ali ne znate kako da se pokrenete? Zanimaju Vas tehnike za lični razvoj, zdravi stilovi života, alternativno lečenje, ishrana, ravnoteža duha i tela, ali ne znate koju da odaberete? Ne propustite priliku da dobijete odgovore na sva ova pitanja!
Sve nabrojane teme, ali i mnoge druge, biće predstavljene na konfereciji „Moje novo JA“, koja će se održati 30. i 31. maja 2015. godine, u hotelu Hyatt Regency, u Beogradu. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventiem-a. Cena karte za oba dana je 2.500 dinara.
Kroz ovaj jedinstveni projekat Educoma, svi zainteresovani će dobiti priliku da na jednom mestu, od vrhunskih predavača, čuju šta je duhovni rast i lični razvoj, dobiju relevantne informacije o svakoj oblasti, postave pitanja predavačima i steknu uvid u date metode samorazvoja, što će im koristiti pri odabiru načina za sopstveni lični razvoj.

1p ed 20515

Konferencija je koncipirana tako da su predavanja raspoređena u dva dana, od 11:00 do 18:00h (subota) odnosno od 11:00 do 17:00h (nedelja), a na svakih 20-30 minuta smenjivaće se različiti predavači. Tematski su pokrivene različite oblasti, kojima je zajedničko jedno: da poboljšaju život kako pojedinca, tako u društva!
Svaki predavač predstaviće tehniku i metodu samorazvoja kojom se bavi i kojom pomaže drugima da uspostave balans, promene sebe i svoj život na bolje. Pored toga, predavači će preneti i sopstvena iskustva sa datom metodom, pokazati praktične vežbe, predstaviti knjige iz tih oblasti i slično. Predavači su raspoloženi i da odgovore na pitanja.
Na interesantan i pitak način, prisutni će moći iz prve ruke da saznaju prednosti svake tehnike, načine na koji se one izvode, iskustva onih koji se njima bave, te će, po završetku Konferencije, imati jasan uvid u svaku od njih. To će im biti od ogromne pomoći da zaključe koja tehnika ličnog razvoja im najviše odgovara.

Podeli

Scroll to Top