Kris Jenner u novoj knjizi otkriva šta najviše vole da jedu njeni ukućani

Rialiti zvezda, vlasnica producentske kuće „Jenner Communications“ i uspešna menadžerka svih članova svoje familije, Kris Jenner odlučila je da publici pokaže svoju novu stranu i izdala kuvar pod nazivom „InThe Kitchen With Kris – A Kollection od Kardashian-Jenner Family Favorites“. Iako je možda malo ko mogao da zamisli da je ova čelična pedesetdevetogodišnja dama odlična domaćica, ona i njeni najbliži tvrde da se odlično snalazi u kuhinji i da je njeno šestoro dece odraslo na zdravoj kuvanoj hrani.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Popularna Amerikanka odlučila je da napiše sopstveni kuvar nakon što je shvatila da mnoge prijateljice traže recepte njenih jela, a svi članovi njene porodice su je podržali u tome. Kris u svom kuvaru nudi nekoliko desetina različitih recepata, a uz svaki objašnjava kada uglavnom sprema to jelo, ali i koji od njenih ukućana najviše voli taj specijalitet. Tako će recimo čitaoci moći da saznaju da njena kćerka Kim najviše voli da jede njen hleb od bundeve koji joj uglavnom sprema tokom oktobra dok Kendall i Brus najviše uživaju u domaćoj pilećoj supi. Rob i Kloe kao veliki ljubitelji slatkiša najsrećniji su kada im mama spremi kolač od borovnice.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Zvezda TV serijala „Keeping Up With the Kardashians“ već je počela da se druži sa čitaocima širom Amerike, a njena knjiga se može poručiti i putem interneta po ceni od 19,25 dolara. Zanimljivo je da je Kris podržao i jedan od najboljih svetskih kuvara Gordon Ramsay koji je uglavnom strog kritičar svojih kolega što govori da recepti ove majke šestoro dece i uspešne poslovne žene nisu za potcenjivanje.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top