LaDoLa Lu: Porodična ljubav pretočena u izradu božanstvenog nakita

Kada se sastanu ljubav prema modi i umetnosti sa podrškom porodice nastaje jedna lepa priča na koju niko ne ostaje ravnodušan. Jedna od takvih je storija Isidore Vujović koja već nekoliko godina dizajnira nakit LaDoLa Lu.
Ova šarmantna i talentovana devojka počela je da se interesuje za izradu asesoara 2006. godine dok je studirala arhitekturu u Firenci, a iako je stekla diplomu na „Universita dell’ architettura di Firenze“, životni put odveo je na drugu stranu.

2p ll 3815

Nakon što je imala sreću da upozna mnoge firentinske dizajnere i savlada izadu finog nakita, komadi koje je pravila za sebe naišli su na veliko oduševljenje od strane devojaka u Italiji i Srbija. Tada je odlučila da uz pomoć mame Svetlane i sestre Klare osnuje brend LaDoLa Lu koji je postao nadaleko poznat. U ručnoj izradi se koriste kvalitetna italijanska bižuterija, poludrago kamenje, Swarovski i Preciosa kristali, Venecijansko staklo, ručno oslikana keramika…

3p ll 3815

Među našim poznatim ličnostima mnogo je onih koji rado nose asesoare sa potpisom LaDoLa Lu brenda, ali je Isidorin nakit ponela i Olga Kurylenko u holivudskom filmu November Man koji je delom snimljen i u Srbiji. Talenat ove dame prepoznao je i čuveni Roberto Cavalli koga je Vujovićeva upoznala tokom života u Italiji, a naklonost prema njenim jedinstvenim komadima pokazali su i najpopularniji firentinski dizajner nakita Marko Kantini, nekadašnja Ginger Spice Geri Halliwell…

4p ll 3815

Osim originalnih ogrlica, miđuša, narukvica i drugog nakita, prepoznatljiv brend ovog leta počeo je i sa proizvodnjom gladijator sandala sa pomponima koje su postale veliki letnji hit.

5p ll 3815

Podeli

Scroll to Top