Loft – Snack & Coffee bar: Novosadska adresa po meri hedonista

Na jednoj od najprometnijih lokacija u Novom Sadu, na uglu Stražilovske ulice i Bulevara Cara Lazara, nedavno je otvoren Loft – Snack & Coffee bar i već tokom prvih sedmica postao je omiljeno mesto na gastro mapi. Sastavni deo jedinstvenog koncepta jeste i originalni enterijer koji predstavlja odličan miks rustičnog i industrijskog uređenja ispunjen zanimljivim detaljima.

2l 151215

U prijatnoj atmosferi, gosti imaju priliku da uživaju u tradicionalnim regionalnim brzim jelima poput bureka ili pute, a u ponudi su i ukusna peciva napravljena receptima sa grčkog ostrva Krita.

3l 151215

U skladu sa visokim standardima kada je reč o kvalitetu hrane koja se služi, sva peciva su od ručno pravljenih kora sa maslinovim uljem i sirom. Široka ponuda obuhvata i salate, a oni koji žele da obrk pojedu s nogu mogu izabrati neki od ukusnih sendviča napravljenih od zdravih i svežih namirnica.

4l 151215

Nisu izostavljeni ni sladokusci, pa tako gosti Lofta imaju priliku da uživaju i u dobro poznatim kolačima kao što je tiramisu, raznim vrstana kroasana ili šejkovima.

5l 151215

Nakon ukusnog obroka, svakome će dobro prijati šoljica tople kafe, a ono po čemu je Loft prepoznatljiv jeste i kafa visokog kvaliteta – blend, single origin, speciality coffee i fair trade coffee raznog porekla (kolumbijsko, brazilsko…). Najlepše od svega jeste što svaku od ponuđenih kafa možete piti u varijanti različitih ukusa, pa tako omiljeni napitak možete začiniti aromom šljive, cimeta ili gorke čokolade.

6l 151215

Sveže ceđeni sokovi su takođe sastavni deo ponude kao i craft pivo Kabinet koje stiže iz prve green field pivare u regionu. Osim što se obroci mogu pojesti u opuštenoj atmosferi bara, možete poručiti i paket za poneti.

7l 151215

Nakon prve posete ovom lokalu sigurni smo da ćete mu se vraćati iznova i iznova – na još jednu šoljicu kafe, kroasan ili pitu.

1l 151215

8l 151215

9l 151215

Foto: LOFT – Snack & Coffee bar

Podeli

Scroll to Top