Look nedelje: Naomi Campbell u zlatnoj Burberry haljini

Naomi Campbell još jednom je potvrdila da ume da vlada crvenim tepihom. Osvedočena ikona stila bila je sinić jedna od VIP zvanica na dodeli „London Evening Standard Theatre Awards“ i zadivila nas je svojim izgledom. U skladu sa nadolazećim praznicima, nekadašnji top model odlučio se za zlatnu haljinu brenda „Burberry“ koju je ukobinovala sa sandalama u istoj boji, a preko ramena je prebacila šal od crnog krzna. Bez obzira što je događaj održan u pozorištu „London Palladium“ hrabro je odenula toaletu sa izrazito dubokim dekolteom, ali ju je iznela dostojanstveno tako da njena modna odluka nikome nije izgledala neukusno. Uz jednostavnu isfeniranu kosu i sa make-upom koji je isticao njene naglašene jagodične kosti, četrdesetčetvorogodišnja diva je naprosto sijala.

Kraljica modnih pista nije mogla da odoli, a da se hodnicima teatra ne šeta kao da je na „London Fashion Weeku“. I zaista, svi pogledi bili su usmereni ka njoj, bez obzira što su se na šezdesetoj dodeli ovih prestižnih nagrada okupile mnoge zvezde. Kodomaćin događaja bila je Anna Vintour koja je tu ulogu podelila sa Christopherom Baileyem, kreativni i izvršnim direktorom „Burberryja“ i Evgenyjem Lebedevim, vlasnikom „Evening Standarda“.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Među VIP gostima su se našli i Lawrence Fox, Victoria i David Beckham, Sienna Miller, Suki Waterhouse i mnogi drugi. Dodela nagrada protekla je u sjajnoj atmosferi, a najviše pažnje, kada su u pitanju dobitnici priznanja, privukli su Gillian Anderson i Tom Hiddlestone koji su proglašeni najboljim glumcima.

Podeli

Scroll to Top