Luksuzni penthaus: Nekretnina Sandre Melnichenko u Njujorku

Na spisku mondenskih nekretnina koje poseduje porodica Melnichenko uvršten je i ekstravagantni penthaus „Pied-à-Terre“ u Njujorku sa pogledom na Central Park. Dvoetažnu nekretninu, Andrey je kupio svojoj supruzi našoj manekenki Sandri za šta je izdvojio više od 12 miliona dolara. Stan se prostire na 280 kvadratnih metara, a opremljen je luksuznim nameštajem i sadrži pogodnosti koje omogućava najnovija tehnologija.
Kada vreme provodi u Njujorku, Sandri je u njenoj nekretnini na raspolaganju prostrani dnevni boravak, decentna kihinja, dve spavaće sobe, minimalistički uređeno kupatilo i velika terasama sa koje se pruža nestvaran pogled na Central Park, ali i dva balkona sa kojih može da posmatra čitav Menhetn. Kuhinja je opremljena aparatima najboljih svetskih proizvođača, dok je kupatilo sa staklenom kabinom i prekrasnim elementima koji daju notu egzotike. Dnevnu sobu odlikuje nenametljiv, ali luksuzni dizajn, a u spavaćoj centralno mesto zauzimaju udoban krevet i kamin.
Osim ove nekretnine, Aleksandra i njen suprug psoeduju i velepnu vilu u Moskvi, ali i nekretnine u Sent Moricu i na Tajlandu.

1p sm 27715

2p sm 27715

3p am 27715

4p sm 27715

5p sm 27715

6p sm 27715

7p sm 27715

Foto: http://ny.curbed.com/

Podeli

Scroll to Top