Mandarina Cake Shop: Mesto za sladokusce najistančanijeg ukusa

U jednom od najlepših delova Beograda, u Gračaničkoj ulici, ovog proleća otvorena je radionica kolača Mandarina Cake Shop. Vođena majstorskom rukom Krsta Radovića, zadovoljiće ukuse čak i najokorelijih hedonista. Uspešni poslastičar stekao je svoje znanje u Londonu, a zanat je usavršavao na prestižnim mestima poput hotela Hyatt Regency i Square Nine u Beogradu, ali i Al Tovar u Grand Kanjonu u Americi. U njegovom CV-u nalaze se i londonske institucije sa pet zvezdica, kao što su Claridge’s, Nadell’s Patisserie, Savoy, Mayfair, Landmark Hotel Mayfair, Kai Mayfair…

5p m 15715

Krsto je izašao iz hotelskih voda odlučivši da zapliva u neistražene vode malih porodičnih biznisa. U njegovom timu su sestra Kamelija koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo rada u marketinškim agencijama, kao i članovi šire porodice koju čine miljenici domaće dizajnerske scene Nikola i Nenad Radojčić poznatiji kao Braća Burazeri koji stoje iza brenda Dechkotzar. Ujedinjenim snagama uspeli su da stvore novu zvezdu na našem gastronomskom nebu.

2p m 15715

Mandarinu karakteriše širok izbor pažljivo, ručno rađenih kolača koje možete da pojedete u toplom i sofisticirano uređenom ambijentu. U ponudi su veoma ukusne poslastice, a čak i tradicionalnim receptima Krsta je dao sopstveni pečat. Osim stalnih kolača, u ponudi će biti i mnogo sezonskih, ali je svaki zalogaj malo gastro remek delo. Zato je Mandarina Cake Shop sigurna stanica svakog pravog sladokusca.

1p m 15715

3p m 15715

4p m 15715

6p m 15715

Foto: Facebook/Mandarina Cake Shop

 

Podeli

Scroll to Top