Mesečni horoskop: Šta su nam zvezde pripremile za septembar?

Početak septembra obeležiće retrogradna Venera, zatim sledi retrogradni Merkus, a krajem meseca Sunce ulazi u znak Vage. Pogledajte kako će se ovi aspekti odraziti na vaš znak.

OVAN

POSAO: Septembar će vam doneti mnogo lepih poslovnih prilika zato iskoristite ovaj mesec i potrudite se da ne propustite ni jednu šansu. Odnosi sa kolegama će biti odlični, a neće izostati ni finansijski uspeh. Nadajte se novčanoj nagradi, možda već tokom meseca ili na samom početku oktobra. Kraj meseca, će vam posebno prijati, pa dajte sve od sebe da uradite ono što već dugo planirate. Najbolje je da se fokusirate na već postojeće poslove, a sklapanje novih partnerstva se ne preporučuje pošto su veliki izgledi da ćete se razočarati u partnera.
LJUBAV: Ovo je odličan period za ljubav, jer ćete biti neodoljivi, šarmantni i veoma komunikativni. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju mnogo flertova i poznanstava, naročito pred kraj meseca. Oni koji su u vezi ili braku dobijaće mnogo veću pažnju od partnera nego obično, ali će biti i na iskušenju jer postoji mogućnost za upoznavanje nove osobe koja će vam privući pažnju. Nemojte se upuštati u flertove sa strane, jer mogu imati loše posledice.
ZDRAVLJE: Nećete imati veće probleme, jer je septembar kao stvoren da živite punim plućima.

BIK

POSAO: Kod vas je došlo do zamora tako da ćete se čitavog meseca osećati bezvoljno i nećete punim kapacitetom obavljati svoj posao. Imajte na umu da to nije ništa strašno i da svakome može da se desi. Probleme bi mogli da imaju samo oni koji imaju svoj privatni biznis, pa se zato trudite da bar ispunjavajte ono što se od vas očekuje. Malo bolji period dolazi krajem meseca. Što se tiče finansija neće biti tako loše, možda čak i dobre u odnosu na rad koji obavljate. Septembar je dobar samo za one koji se bave kreativnim poslom jer ćete nailaziti na inspiraciju svuda oko vas tako da iskoristite ovaj period.
LJUBAV: Zbog retrogradne Venere, u prvom delu meseca biste mogli da imate probleme, pa se zato nemojte čuditi svađama sa partnerom. Trudite se da budete što je više moguće tolerantni, a eventualne nesuglasice najbolje je da rešite sredinom ili krajem septembra. Slobodni Bikovi neće imati mnogo šansi za upoznavanje novog partnera, ali su zato povoljni aspekti za sve vrste druženja i flertova.
ZDRAVLJE: Ukoliko imate srčane smetnje, stavite ovog meseca akcenat na zdravlje. Takođe postoji mogućnost dobijanja alergija ili infekcija.

BLIZANCI

POSAO: Ovog meseca radićete mnogo više nego inače i verovatno ćete se u mnogim trenucima brinuti da li ćete uspeti da ispunite sve zadatke koji su pred vama. Trudite se da ne sklapate nove poslove, jer biste mogli samo da nagomilate još više problema sebi na vrat, već se koncentrišite da završite sve što vam je zaostalo iz prethodnog perioda i to što pre, kako biste kraj meseca dočekali relativno rasterećeno. Na žalost, obim posla se neće odraziti na vaše finansije zato ne očekujte nagradu za trud. Sve što možete da dobijete jeste pohvala.
LJUBAV: Ni na polju ljubavi vam neće biti bolje. Retrogradne planete bi mogle da vam zakomplikuju ostvarivanje želja, pa zato ako biste voleli da promenite bilo šta u vašoj vezi, ovo nije dobar period. Aspekti nisu pogodni ni za planiranje veridbi ili venčanja, jer bi moglo da dođe do konflikta sa partnerom i oko najmanjih sitnica. Slobodni Blizanci mogu da očekuju ulazak u novu vezu i to sa osobom koja već duže vreme gaji osećanja prema njima. Ukoliko budete prirodni i opušteni, nemojte se iznenaditi, ako vam neko iz okoline prizna svoje tajne emocije.
ZDRAVLJE: Umor bi mogao da bude najveći problem tokom ovog meseca, pa se što je više moguće odmarajte i psihički i fizički. Ne dozvolite sebi da vam bilo šta uništi imunitet.

RAK

POSAO: Prvi deo septembra bi mogao da vam donese probleme sa finansijama zato se potrudite da redukujete svoje troškove, bez obzira na to što volite kupovine. Nemojte pozajmljivati novac ili podizati kredite, jer bi to kasnije moglo da vas košta mnogo skuplje nego što ste planirali. Druga polovina meseca donosi relaksaciju kada je reč o novcu, a imaćete i motivaciju da radite više nego obično što će vam se isplatiti. To će biti naročito dobar period za one koji imaju svoj privatni biznis.
LJUBAV: Rakovima će ovaj mesec komunikacija biti lošija strana, pa su tako male šanse da oni koji su slobodni uplove u vezu. Čak i da upoznate nekoga ko bi mogao da vam privuče pažnju, odsustvo vašeg prirodnog šarma odbiće partnera. Oni koji su u vezi neće imati probleme sa partnerom, ali će se osećati depresivno i želeće da što više vremena provode sami. Kraj meseca donosi promene na bolje, a vaše raspoloženje će se sve više popravljati.
ZDRAVLJE: Ovog meseca će čak i vaše zdravlje biti poljuljano, zato se trudite da čuvate svoj imunitet. Rakovi koji su u prošlom periodu imali lošu krvnu sliku, neka obavezno obave kontrolu.

LAV

POSAO: Iskoristite Sunce u vašem polju finansija i bićete dobro nagrađeni. Ukoliko budete imali inicijativu i ako se budete trudili, dobićete mnogo veće beneficije od očekivanih. U prvoj polovini meseca imaćete dosta posla, a vaši poslovni saradnici će biti oduševljeni zbog toga. Finansijska strana neće biti toliko dobra, ali će kraj meseca doneti olakšanje i priliv novca. Zato se sa pravom možete nadati i dodatnoj nagradi. Nemojte potcenjivati konkurenciju, jer postoje veliki izgledi da u najužem poslovnom okruženju postoji osoba koja vam ne želi dobro.
LJUBAV: Na ljubavnom planu ćete imati mnogo lepih momenata sa voljejnom osobom, pa čak iako veza među vama, do sada, nije najbolje fukcionisala. Ovo ne važi za Lavove koji su u vezi sa pripadnicima svog znaka, jer u tom slučaju može doći do mnogih konflikta, pa čak i veoma ozbiljnih. Oni koji su slobodni biće otvoreni za nova poznanstva, ali ne i za ozbiljnija vezivanja. Ovog meseca mogli biste da upoznate mnogo zanimljivih osoba suprotnog pola, ali nećete biti previše zainteresovani za vezu.
ZDRAVLJE: Aspeki su odlični, ali vam se preporučuje redovan odmor jer biste zbog bogatog društvenog života i mnogobrojnih poslova mogli da ugrozite vaš imunitet.

DEVICA

POSAO: Imaćete mnogo poslovnih izazova tokom septembra što će iziskivati od vas da budete pronicljivi i da pažljivo donosite odluke. Budite obazrivi i u izboru saradnika sa kojima ćete ostvarivati vaše planove. Već od polovine meseca možete očekivati veći finansijski priliv kakav niste imali u poslednje vreme. Jupiter je u avgustu ušao u vaš znak i doneće vam pravu euforiju, imaćete odličnu poslovnu komunikaciju što će se odraziti na novčano stanje, ali možete očekivati i statusni napredak. Iako spadate u ljude koji vole da planiraju, ovog meseca, niz slučajnosti će vas prijatno iznenaditi.
LJUBAV: Osim što ćete povremeno biti euforični, očekujte miran odnos sa partnerom. Oni koji su započeli vezu tokom leta imaćete stagnaciju ili će možda čak doživeti i neka razočarenja jer će prestati da idealizuju novog partnera. Slobodne Device mogu da očekuju mnogo flertova, a da li će ući u ozbiljnije veze, zavisiće samo od njihove volje. Većina pripadnika ovog znaka, želeće da septembar provede uživajući u svojoj slobodi i zabavama sa prijateljima, dok će im nove ljubavi biti na drugom mestu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa, a mogući su i manji problemi sa organima za varenje.

VAGA

POSAO: Tokom septembra možete očekivati bitne preokrete koji će uglavnom biti prijatni. Imaćete jako izraženu intuiciju naročito kada je u pitanju izbor poslovnih saradnika. Verovatno ste dugo imali utisak da ne iskorišćavate sve vaše unutrašnje potencijale, ali je zato sada došlo vreme da iskoristite svu vašu kreativnost. Kada je reč o finansijama, početkom meseca će biti u stagnaciji, ali već tokom druge nedelje možete očekivati znatna poboljšanja na vašem bankovnom računu. To će vam dodatno dati vetar u leđa, bićete puni pozitivne enrgije i sjajno ćete iskoristiti sve što vam se nudi.
LJUBAV: Zbog retrogradne Venere, a potom i Merkura, osećate stagnaciju na polju ljubavi. Oni koji su u vezama mogu da očekuju neslaganja sa partnerima, pa čak i prekid veze. Nemojte donositi nagle odluka kada je reč o ljubavi jer kasnije možete zažaliti zbog toga. Slobodne Vage ovog meseca biće posebno privlačne suprotnom polu, mada će imati potrebu da se raspravljaju sa potencijalnim partnerima čime će ih odbijati od sebe. Sve je u vašim rukama, pa ako uspete da suzbijete želju za konfliktima, uživaćete u novoj ljubavi.
ZDRAVLJE: Aktivniji ste nego obično, pa se zato trudite da se dovoljno odmorire. Ne dozvolite da vas svađe sa partnerom iscrpe i da ugroze vaše zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Za vas će ovog meseca raditi Sunce, Merkur i Mars tako da ćete imati odlične prilike za unapređenje karijere. Veliki su izgledi da napredujete na radnom mestu i da vaš trud konačno bude nagrađen. Nezaposleni će imati priliku za novo zaposlenje koje će ispuniti njihova očekivanja. Vaše nezadovoljstvo biće prošlost i više neće biti mesta za persimizam. Finansijsko stanje će takođe biti bolje nego inače, a novi i neočekivani prilivi su sigurni tokom septembra.
LJUBAV: U vašoj vezi će vladati nesigurnost i neizvesnost. Nećete imati poverenje u partnera, kao ni on u vas, što bi moglo da dovede do većih problema. Rasprave će takođe biti deo vaše svakodnevice. Slobodne Škorpije očekuje mesec druženja, upoznavanja novih ljudi i jačanja prijateljstava. Možda čak i prava ljubav. Najbolji period za slobodne je kraj meseca, kada postoje veliki izgledi da neko poseban ušeta u njihov život. Novoj vezi kumovaće vaši prijatelji koji će učiniti sve da se zbližite sa osobom koja vas je zainteresovala.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama, kašljem ili disajnim organima, naročito na samom kraju meseca. Škorpije koje su imale bilo kakav problem sa očima tokom ove godine, trebalo bi da posete lekara.

STRELAC

POSAO: Uz podršku Jupitera, imaćete odičnu priliku da uradite nešto zbog čega ćete biti ponosni na sebe. Svi planovi koje ste želeli da realizujete, a niste imali vremena, ili vam okolnosti nisu išle na ruku, sada su došli na red. Ne plašite se eksperimentisanja i slobodno započnite da se bavite nečim sasvim novim, pokrenite projekte o kojima već dugo razmišljate jer će vam se to višestruko isplatiti i to na duže staze. Septembar je dobar i za promenu posla, pa ako tražite novi posao ili vam neko ponudi nešto novo bez razmišljanja prihvatite. Neće izostati uspesi ni na polju finansija.
LJUBAV: Zbog posvećenosti poslu imaćete manje vremena za partnera što može dovesti do njegovog nezadovoljstva i sukoba, naročito tokom prvih desetak dana septembra. Kako mesec bude odmicao, vaš odnos će polako postajati sve bolji. Ako ste slobodni moguća su poznanstva, ali ona neće postati dugotrajna ljubav. Čak iako stupite u vezu, ubrzo ćete shvatiti da to nije partner kakvog očekujete i bićete razočarani. Zato se najbolje strpite do oktobra kada ćete imati mnogo povoljnije aspekte za nove ljubavi.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom.

JARAC

POSAO: Posle nekoliko meseci sporijeg poslovnog ritma, dolazi period kada ćete morati da se malo više potrudite. Imaćete utisak da vas stalno prati loša sreća, naročito krajem meseca. Posao jednostavno neće ići, a sve što može da se zakomplikuje – zakomplikovaće se. Čuvajte se da vam važni ugovori ili podaci ne nestanu. Takođe, dešavaće vam se da prođu sati ili dani u radu na nečemu, a da na kraju shvatite da ništa niste uradili. Jednostavno, takav je period i protiv toga ne možete mnogo toga da uradite. Koncentrišite se na stvari koje odavno čekaju na realizaciju, koje ste doveli do kraja, a niste završili. Već početkom sledećeg meseca očekuje vas bolji period.
LJUBAV: Primetićete da je partneru više stalo do vas, da je uvek tu da sa njim popričate, da vas nasmeje i oraspoloži. Partner će videti sve vaše poslovne patnje koje skrivate duboko u sebi, neće vam to direktno dati do znanja, ali će na sve načine pokušati da vam olakša loš period. Ako ste slobodni, pažnju vam može privući osoba koju ste upoznali tokom leta. Ta osoba pokušava da dopre do vas i to će joj poći za rukom, a na vama je da utisak još pojačate i kompletno osvojite njenu pažnju.
ZDRAVLJE: Svi problemi koji bi mogli da vas prate tokom ovog, a i sledećeg meseca su psihičke prirode.

VODOLIJA

POSAO: Dobri aspekti pratiće vas tokom celog meseca, pa se potrudite da ih iskoristite. Imaćete podršku od ljudi na vašem poslu zato ne oklevajte da pokrenete nove projekte ili da se upustite u novi posao. Ukoliko vas birokratski problemi privremeno ometaju, ne dozvolite da vam to smanji samopouzdanje, već strpljivo rešite sve probleme. Nezaposlene Vodolije imaće odlične izglede da nađu zaposlednje. Sav trud će se isplatiti tako da možete očekivati veći priliv novca, pa čak i trajno povećanje plate.
LJUBAV: Mogući su nesporazumi sa partnerom, kao i ljubomora zbog treće osobe stoga se naoružajte strpljenjem i tolerancijom. Potrudite se da sve nesuglasice rešite otvorenim razgovorom. Ukoliko rešite problem, u drugoj polovini meseca imaćete mnogo romantičnih trenutaka. Slobodne Vodolije imaće mnogo udvarača, naročito krajem septembra. Jedino čega bi trebalo da se pripazite, jesu osobe koje su u dugim vezama ili brakovima, a koje mogu da se pojave u vašem životu.
ZDRAVLJE: Bićete osetljivi na sve vremenske promene i oscilacije koje nas očekuju početkom jeseni, a kako je pred vama buran mesec, dobar san će biti od krucijalnog značaja.

RIBE

POSAO: Ako niste zaposleni, sada je prava prilika da pronađete posao, ali nemojte imati prevelika očekivanja, jer to neće biti ono o čemu maštate. Svi su izgledi da Ribe neće baš dobro plivati u poslovnim vodama tokom septembra. Zato ovaj mesec iskoristite da razmislite zbog čega nemate uspehe i da isplanirate aktivnosti za oktobar. Finansije će biti bolje pri kraju, nego na početku meseca. Bolji period čeka vas već u oktobru kada ćete dobiti podršku i pomoć ljudi od kojih to najmanje očekujete.
LJUBAV: Sreća na ljubavnom planu neće izostati. Oni koji su već dugo u vezi mogu slobodno da se upuste u planiranje venčanja, a oni koji su u braku, uživaće u mesecu punom ljubavi, razumevanja i harmonije. Slobodne Ribe očekuju nova poznanstva, iz kojih možda neće da se izrodi ljubav za sva vremena, ali svakako će to biti partner koji će znati da vas nasmeje i sa kojim ćete moći da podelite mnogo toga. Na kraju meseca, moguće je iznenađenje u vidu susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili jako bliski, ali iz nekog razloga već duže vreme niste u kontaktu.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom – stomačni virusi, nadutost ili čirevi.

Podeli

Scroll to Top