Mesečni horoskop: Šta su nam zvezde pripremile za novembar?

Dok većinu znakova očekuju poslovni izazovi, Rakovi i Lavoci neće imati mnogo razloga za brigu. Uzbudljivi događaji na polju emocija, obeležiće ovaj mesec…

Ovan

Posao: Početkom meseca suočićete se sa izazovima na poslu i zato će pomoć kolega biti od ključnog značaja, pa je nemojte odbijati. Ipak, pazite se sitnih prevaranata i ne nasedajte na ponude za brzo bogaćenje. Loše pozicionirani Saturn, Pluton i Venera mogu vam praviti probleme kako na poslu tako i na polju finansija, ali će srećom dobar položaj Sunca i Marsa umnogome neutralisati ove loše aspekte. Kako mesec bude odmicao, osećaćete sve veće olakšanje.
Ljubav: Ni sfera ljubavni neće biti lišena problema. Ukoliko ste sami, ovo nije najbolji period za nova poznanstva i ljubavi. Ako ste u vezi očekujte niz nepredviđenih situacija sa partnerom, kao što su gubitak prtljaga tokom romantičnog puta ili nestanak struje u restoranu u kome ste otišli na večeru u dvoje. Trudite se da se ne nervirate zbog ovakvih pehova i prihvatite ih kao test snalažljivosti u otežavajućim okolnostima.
Zdravlje: S obzirom na otežavajuće okolnosti, nivo stresa će biti povećan što može dovesti do povišenog krvnog pritiska i gastro smetnji.

Bik

Posao: Loše aspektovani Saturn i Mesec doneće vam niz problema na poslu zbog kojih ćete se možda u nekim situacijama osetiti bespomoćno, ali će ovo ujedno biti i period kada će vaša upornost doći do izražaja. Postoji mogućnost da se nađete pred važnom raskrsnicom i izborom koji će biti značajan za vašu budućnost zato vodite računa šta ćete izabrati. Ukoliko je potrebno da potpisujete nove ugovore, najbolje je da taj čin odložite za decembar jer biste u suprotnom mogli da svedočite sopstvenim finansijskim gubicima.
Ljubav: Slobodni Bikovi mogu se nadati zanimljivim poznanstvima dok oni koji su u vezi mogu lako da promene svoj status. Velika je mogućnost da ćete se suočiti sa neodlučnošću partnera koju nećete moći da podnesete. Ako ste, ipak, odlučni u tome da sačuvate vašu vezu potrebno je da otvoreno razgovarate o svim problemima i da pronađete suštinska rešenja istih. U suprotnom ćete samo produžiti agoniju lošeg odnosa.
Zdravlje: Problemi sa nervnim sistemom, potištenost i povučenost u sebe. Čak ni razgovor sa najbližima neće dati željene rezultate.

Blizanci

Posao: Negativni uticaji neće zaobići ni Blizance, ali će dobre pozicije Merkura i Jupitera obezbediti stabilnost na poslovnom planu. Tokom čitavog meseca ćete biti zaokupljeni rešavanjem problema koji će se pojaviti već na samom početku novembra i često ćete imati utisak da niste preterano uspešni u tome. Ipak, ostvarivaćete sitne pobede kojih nećete biti svesni. Morate biti spremni na promene i moderniji pristup poslovima koje obavljate jer će vas situacije na koje ćete nailaziti prinuditi na to.
Ljubav: Ovo nije period za donošenje velikih odluka, a ukoliko imate česte sukobe sa partnerom najbolje je da se klonite svađa. Utehu možete pronaći u društvu porodice ili prijatelja. Dajte sebi vremena da razmislite šta su glavni uzroci vašeg neslaganja sa partnerom, a potom pokušajte da ih rešite. Slobodnim Blizancima se savetuje da novembar iskoriste kako bi se posvetili sebi i hedonističkim uživanjima. Mogućnosti za zanimljiva poznanstva su velike, ali nemojte se lako upuštati u nove veze.
Zdravlje: Mogućnost povreda.

Rak

Posao: Svedočičete mnogim promenama u vašu korist, ali ne bi trebalo unapred da se radujete trijumfu kad je reč o stvarima od životnog značaja. Na poslu neće biti velikih problema tokom novembra tako da ćete moći da uživate u stabilnosti za razliku od većine ostalih znakova zodijaka. Ipak, trebalo bi da odustanete od potpisivanja važnih ugovora, finansijskih transakcija i dugoročnih dogovora. Umesto toga, fokusirajte se na buduće planove i razmislite kako biste mogli da budete još produktivniji.
Ljubav: Novembar nije dobar mesec za rešavanje konstantnih probleme koji postoje između vas i partnera. Pokušajte da budete uzdržani i ne dozvolite da vas ometaju negativni spoljni uticaji, kao ni tračevi koje ćete možda čuti. Ukoliko partner pokuša da vas uvuče u zamku svađa, nemojte mu to dozvoliti. Slobodni Rakovi imaće priliku da upoznaju posebnu osobu sa kojom bi mogli da ostvare dužu vezu.
Zdravlje: Ovog meseca na udaru su organi za varenje, pa stoga povedite računa o ishrani.

Lav

Posao: Ovo će biti veoma pozitivan i uzbudljiv mesec i to zahvaljujući vašem vladaru Suncu koji blokira sve negativne uticaje. Pozabavite se rešavanjima problema na poslu jer postoji mogućnost da će vam se neki planovi izjalovite, ali morate da shvatite da se to događa zbog većeg cilja. Mogući su finansijski dobici i zaslužene nagrade bez obzira jeste li zaposleni ili vodite svoj privatni biznis.
Ljubav: Budite obazrivi u emotivnoj vezi, jer ono što vam se čini harmoničnim lako može da se pretvori u potpunu katastrofu. Ukoliko dođe do toga, šanse su vam minimalne da se vratite na staro. Ne gubite veru u sebe i trudite se da pametno postupate. Moraćete da delujete brzo i da sve probleme rešavate u veoma kratkim rokovima, stoga dobro preispitajte svaki vaš potez.
Zdravlje: Zbog problema na polju ljubavi moguće su mnoge stresne situacije stoga se trudite da sačuvate vaš nervni sistem.

Devica

Posao: Spremite se da ovog meseca sve što planirate krene u suprotnom smeru. To ne znači da će svi projekti na kojima ćete raditi tokom novembra biti potpuna propast, ali će vam se desiti niz nepredviđenih situacija koje mogu biti jako stresne. Trudite se da donosite dobre odluke i nećete mnogo izgubiti. Ne obazirite se na rivale i zle jezike, jer oni samo čekaju da vas vide na kolenima. Budite spremni da preduzmete određene mere ako to poslovna situacija bude zahtevala.
Ljubav: Na ovom polju situacija će biti i gora nego na poslovnom. Mnoge veze mogu sada da se privremeno ili trajno prekinu, a tome ćete isključivo biti sami krivi. Da bi se ovo izbeglo, neophodno je da sve svoje diplomatske talente udružite sa vašom harizmom. Budite istrajni i ne odustajte tek tako, jer bi jednog dana mogli da se kajete zbog sadašnjih ishitrenih postupka. Mnogim Devicama će izbor koji naprave u novembru umnogome odrediti dalji životni tok.
Zdravlje: Povedite računa o očima, pogotovo ako već imate probleme sa vidom.

Vaga

Posao: Spremite se za niz testova tokom novembra. Saturn će umanjiti vašu produktivnost, ali srećom dobro aspektovana Venera će vam pružiti podršku. Potrudite se da iskoristite vašu intuiciju i proračunljivost kako biste doneli ispravne odluke. Možete se suočiti sa situacijama da se vaši projekti ne realizuju brzinom koju ste isplanirali, ali nemojte očajaviti zbog toga jer će sve doći na svoje mesto već sledećeg meseca.
Ljubav: I na emotivnom planu mnoge Vage biće stavljene na test. Imaćete mnoštvo različitih mogućnost, a na vama će biti da donesete najbolje moguče odluke. Novembar će biti veoma dinamičan kada je reč o polju ljubavi, pa očekujte mnoge romantične i intimne momente. Moguće je da ćete osetiti potrebu da preispitate vaša osećanja, i to je sasvim u redu. Mnoge stvari će vam postati jasnije, a iskustva koja ćete proživeti mogu vas trajno promeniti – na bolje.
Zdravlje: Poteškoće sa respiratornim organima.

Škorpija

Posao: Škorpije će pratiti sreća na poslovnom planu. Iako, generalno, trenutno prolaze kroz loše razdoblje života, u novembru će imati priliku da realizuju svoje ambicije u čemu će im najbolji saveznik biti dobro aspektovan Mars. Poslednjih desetak dana meseca postoji mogućnost da konkurencija pokuša da vas savlada, pa će vam biti potrebna pomoć saradnika. Izazovi pred kojima budete bili iziskivaće posebnu energiju, stoga vodite računa da ne iscrpite isuviše svoj organizam.
Ljubav: Mnogo toga će se događati tokom novembra, a ishodi će biti češće negativni od pozitivnih. Više vremena ćete posvetiti razmišljanju o prijateljima nego o partneru. Shvatićete da neki od njih potpuno neosnovano uživaju vaše poverenje i da je vrlo moguće da se razočarate u dugogodišnjeg prijatelja, što će biti vrlo bolno za vas. Ipak, ne očajavajte, jer i negativno iskustvo je ipak samo iskustvo, a onaj ko je izigrao vaše poverenje na kraju će će i ispaštati zbog toga.
Zdravlje: Moguće migrene i problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

Strelac

Posao: Postoji velika mogućnost da tokom meseca nećete uspeti da sagledate realno stanje stvari i da ćete imati iskrivljenu sliku svega što se bude dešavalo na poslovnom planu. Glavni krivci za to su aspekti koje druge planete prave sa Venerom i Merkurom. Zbog toga će vam biti neophodna pomoć vaših najbližih saradnika. Zaboravite na ponos i polsušajte njihove savete. Takođe, izbegavajte donošenje značajnih odluka.
Ljubav: Ovo će biti odličan mesec u kome ćete se osećati srećno i emotivno ispunjeno. Iako će vam se možda u nekim situacijama činiti da ste pod pritiskom, naročito na početku meseca, kako dani budu prolazili sve će se menjati u vašu korist. Ako ste sami, vrlo je moguće da ćete baš sada naići na odgovarajuću osobu dok će zauzeti konačno raskrstiti sa partnerom sa kojim još odavno nemaju nikakvu perspektivu. Najbitnije je da budete pažljivi i uviđavni i da nikad trenutne okolnosti ne koristite kao izgovor.
Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe.

Jarac

Posao: Loše aspektovani Mars i Saturn će vas staviti u niz nejasnih situacija za koje nećete imati logično objašnjenje. Dobra vest je da će ti problemi biti kratkog daha. Ovo nije najsjajniji period kada je reč o finansijama, ali ćete zato imati priliku da unapredite svoj status. Potrudite se da realizujete sve poslovne projekte koje ste započeli i ne ostavljajte ništa za kasnije. Marljiv rad će vam se uskoro isplatiti.
Ljubav: Ovo nije najbolji period kada je reč o emotivnim odnosima. Ne pokušavajte da terate mak na konac i ne svađajte se sa partnerom već se umesto toga posvetite sebi i izađite sa prijateljima. Trenutno imate nagomilane probleme, ali moraćete ih rešiti sami. Potrudite se da dobro razmislite o tome šta želite i zbog čega to želite.
Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Vodolija

Posao: Vodolije neće biti u toliko lošoj poziciji tokom novembra, ali će ih nagomilana negativna energija u prošlosti pomalo ometati. Sunce će vam biti dobar saveznik, jer će odbacivati brojne probleme koje bi Mars mogao da donese. Budite ubeđeni da ćete sve poslovne obaveze završiti na vreme, što će nadređeni primetiti ali ne računajte da ćete imati dodatne prihode zbog toga. Čuvajte energiju za neprilike kojih će biti u budućnosti i više razmišljajte o sadašnjosti. Pošto postoji rizik od tehničkih problema, potrudite se da ih predupredite kako biste lakše obavljali svoj posao.
Ljubav: Mnogo toga lepog bi moglo da se desi na ljubavnom planu. Pokušajte da budete uzdanica partneru, ali ne izgarajte u rešavanju njegovih problema. Izbegavajte razgovore koje troše mnogo vremena i energije za koje vam je na startu jasno da iz njih nećete izaći kao pobednik. Nekada je prosto jednostavnije da se složite sa suprotnom stranom. Ne izbegavajte u potpunosti da provodite vreme sa članovima porodice, ali ga ipak svedite na razumnu meru. U svakom slučaju, budite taktični i probajte da zaštitite sebe, a tek onda druge.
Zdravlje: Mogući problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

Ribe

Posao: Niz neobičnih situacija u kojima će te senaći mogu vas uplašiti, ali ne brinite, krajnji ishod će biti pozitivan. Venera će vam pružati dodatnu snagu, dok je Jupiter glavni krivac za nesvakidašnje okolnosti. Neće biti prevelikog priliva novca, ali zato neće biti ni naročitih poslovnih komplikacija. Sada jeodlično vreme da razmislite o svojim planovima i da se sa tačke na kojoj ste dugo premestite na novi nivo. Ponekad je neophodno i da usporite tempo, naročito kada se pojave lošije okolnosti. Budite korektni u odnosu sa kolegama, ali se ne intimizirajte previše sa njima niti im dozvolite da budu dominantni u odnosu na vas.
Ljubav: Ribe očekuje miran period kada na emotivnom planu. Ne dopustite da vas iko uvuče u raspravu ili konflikt, što neće biti teško jer su Ribe poznati mirotvorci. Sa partnerom ćete uživati. Vašu harmoniju će povremeno pokušati da naruše dijametralno suprotna mišljenja ili interesovanja, ali ništa što bi moglo značajno da uzdrma vašu vezu. Novembar će biti mesec u kom ćete zajedno uživati u odlascima u bioskop i pozorište i u dugim šetnjama.
Zdravlje: Povedite računa o organima za varenje.

Podeli

Scroll to Top