Mila Kunis: Prvi put na crvenom tepihu nakon porođaja

Holivudska glumica Mila Kunis napravila je u ponedeljak dugoočekivani korak. Naime, prvi put posle porođaja, ona se pokavila na crvenom tepihu. Nakon što je krajem prošle godine sa partnerom Ashronom Kutcherom dobila kćerku Wyatt Isabelle, zanosnu lepoticu imali smo priliku da viđamo samo u opuštenim izdanjima na ulicama Los Anđelesa i na košarkaškim utakmicama.
Ovog puta zablistala je u punom staju i to na premijeri njenog novog filma Jupiter Ascending koja je održana u TCL Chinese dvorani u Holivudu. Mila nam je tom prilikom pokazala da je ponovo zgodna i zanosna, ali i da nije mnogo promenila svoj stil odevanja. Za ovu priliku ona je izabrala haljinu sa potpisom Dolce & Gabbana čiji je gornji deo bio poput korseta dok je donji u obliku slova A. Toaletu je ukombinovala sa sandalama Christiana Louboutina iz linije Tiny koje su ukrašene čipkom, a nakit koji je nosila, bio je marke Gemfields.
Iako smo Milu mnogo puta do sada viđali u sličnim izdanjima bila je zvezda red carpeta i blistala je u pravom smislu te reči.

Foto: RCFA
Foto: RCFA

Podeli

Scroll to Top