Milk and Honey: Osetite magiju autentičnog unikatnog nakita

U želji da našem tržištu pruže nešto novo, autentično i drugačije, tri mlade Beograđanke stvorile su jedinstveni brend handmade nakita Milk and Honey Accessories. Originalni asesoari nose u sebi tradiciju i duh drevnih naroda i tropskih ostrva, a izrađuju se od egzotičnih materijala iz Japana, Kolumbije, Indonezije i Australije. Modeli napravljeni po idejama ovih modernih cura u skladu sa potrebama modernih devojaka slobodnog duha koje žive intenzivnim gradskim životom, ali postoje i modeli koji u potpunosti duhom pripadaju morskom, surferskom i opuštenom načinu života. Raznolikost i upečatljivost kolekcija za kratko vreme dobile su „armiju“ obožavatelja koje sa ponosom nose ovaj nakit. Jer Milk&Honey jeste jedno ime za sve te detalje koje vaš stil čine posebnim i drugačijim.
Narukvice, ogrlice, prstenje, i drugi asesoari, prave se u limitiranim serijama, a napravljene su od premium materijala kao što su srebro, zlato, biseri, kvalitetno kamenje i kristali. Kupci ovog brenda vole da prave svoje stack kombinacije, a u ponudi je i muška kolekcija.
Milk and Honey Accessories možete kupovati online, ali i na nekoliko prodajnih mesta kao što je butik Milice Opačić na Dorćolu ili Supermarket Concept Store.

6p mh 5715

5p mh 5715

4p mh 5715

3p mh 5715

2p mh 5715

1p mh 5715

Foto: milkandhoneydetails.com, Facebook/milk&honeydetails

Podeli

Scroll to Top