Muffin Studio: Originalni modni dodaci koji će vas učiniti posebnim

Svi obožavaju originalne asesoare koje i najobičniju odevnu kobinaciju mogu da podignu na „viši nivo“. Među raznovrsnom ponudunom jedinstvenih modnih dodataka sa potpisom domaćih dizajnera, pažnju su nam privukle handmade leptir mašte koje dolaze iz radionice Muffin Studia. Zanimljive mašnice izrađene su od drveta i napravljene u ograničenim serijama tako da kupcima omogućavaju da budu unikatni. Tu su i drveni broševi u obliku dijamanta, ribice, papirnog aviona, pera i drugih interesantnih predmeta.

2p sm 28715

Osim što će svaku odevnu kombinaciju učiniti posebnom, ovi ručno pravljeni asesoari odličan su izbor i za proslave i evente, ali i kao poklon. Osim modela koji su u ponudi, kreativni tim može da kreira i mašne u obliku ili sa motivom po želji.

1p ms 28715

Muffin Studio čine talentovani kreativci specijalizovani za grafički i web dizajn, a osim asesoara u ponudi imaju i ttble za pisanje kredom u različitim oblicima i veličinama – kao zidne, samostojeće, sa magnetom, ili na štapiću. A tu su i ručno pravljeni notesi koji su idealni za ispisivanje svih vaših ideja.

3p ms 28715

Raznovrsnost usluga koje studio pruža rezultat je pristupa različitim medijima sa prepoznatljivim stilom u onom što najbolje znaju da rade, a to su dizajn identiteta, korenspodencije, štampani mediji, pakovanja i web dizajn.

5p ms 28715

Foto: Facebook/Muffin Studio

Podeli

Scroll to Top