Must Love @ccessories: Jedinstvene boho narukvice po vašoj meri

I ovog leta narukvice su nezaobilazan modni dodatak. Zato svoje kolekcije obavezno upotpunite novim modelima u boho stilu koji će se savršeno uklapiti u trendove koji su nametnuti iz centara visoke mode. U raznovrsnoj ponudi, po kvalitetu i originalnosti, izdvajaju se komadi sa potpisom Must Love @ccessories. Ovaj brend osnovan je 2013. godine, a inspiracija su bile BOHO, brazilske i evropske narukvice. Zahvaljujući raznolikim i upečatljivim kolekcijama za kratko vreme dobio je „armiju“ obožavatelja koji sa ponosom nose ovaj nakit.

1p ml 26715

Većina proizvoda su unikati što daje posebnu eksluzivnost nakitu, a možete poručiti i da se modeli koji vam se dopadau izrade po vašoj meri. U izradi se koriste aluminijumski lanci koji ne tamne i nisu alergeni, zatim perlice, komadi od stakla, eko koža, a ima i kožnih modela.
U šarenolikoj ponudi ručno ispletenih narukvica, naći će se za svakog ponešto. Osim njihove neverovatne privlačnosti, Must Love @ccessories komadi idealni su i kao poklon, a njihova ponuda je uvek pozitivna.

2p ml 26715

Ovaj šarmantni nakit možete kupiti u Beogradu u Čumićevom sokačetu, u Novom Sadu, u tržnom centru Pariski Magazin, ali se mogu poručiti i putem službene Facebook stranice.
Brend Must Love @ccessories ima i ogrlice, torbice, kao i ručno pletene šalove i grejače za zimske dane. Nakit sa ovim potpisom svaki vaš styling učiniće posebnim i drugačijim.

3p ml 26715

4pp ml 26715

5p ml 26715

Foto: Facebook/Must Love @ccessories

Podeli

Scroll to Top